2021'de iPhone 7 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmişi geçtim fakat Sıfır bir Iphone aldığınızda diğer markalar gibi sizi uğraştırmıyorlar. Eğer fabrika hatası varsa veya pilinde bir sıkıntı varsa anında değiştiriyorlar. Diğer markalarda öyle değil sanırım alıp 1 hafta sizi telefonsuz bırakıyorlar.
 
Aslında iPhone 7 eskimedi bana göre hala kullanılabilir cihaz ancak teknoloji o kadar yenilik getirdiki bazı alanlarda devrimsel nitelikte çağ atlandı telefonda onlardan biri. iPhone 7 kamerası video kalitesi bence mükemmel günümüzün her uygulamasınıda sorunsuz açar ancak şarj muhabbeti dediğim gibi çağın gerisinde kaldı. Belki Deji batarya ile halledilebilir ancak o fiyatlara mi 9T ideal gibi.
 
Hocam alınman maalesef 5 yıl oldu cihaz çıkalı uygun fiyatlı iphone deneyimi istiyorsanız android olmaz diyorsanız en mantıklı iPhone SE 2020 olabilir, onun haricinde 11 altı alınmaz artık.
 
Pil ömrünü çok önemsemiyorsan alınır ama pil ömrünü çok önemsiyorsan alınmaz çünkü üzebilir. Bu arada attığın ilanda "yenilenmiş" yazıyor, yani telefon kullanılmış ve bu da demek oluyorki batayryanın ömrü biraz daha az ve sorunlar çıkarabilir. İlla İphone istiyorsan İphone 8 alabilirsin. İphone takıntın yoksa ben M21 yerine Realme 7 öneririm.
 

Geri
Yukarı