2021'de iPhone 7 alınır mı?

iPhone 7, daha cok gider sana kanki. Ben iPhone 6 aldim 2021 Ocak'ta, kisitli oldugu için degistiemeyi planliyorum, baska hiçbir sikayetim yok.

Benim cihazin;
Pili yetiyor,
Kamerasi 1080P 60 FPS video cekiyor,
Ses kaydedicisi guzel,
Bir suru oyunda oynaniyor,
Sosyal medya uygulamalari ile uyumlu,
PDF okuyorum falan isimi goruyor.

Teşekkürler.

Hocam şöyle diyeyim size;
iPhone cihazlarının 8 Plus modellerinden aşağı modellerin ömrü bitti, bitiyor. Özellikle batarya ve performans konularından dolayı çok ağırlaşan cihazlar. Karar tabii ki sizindir.

Yazılım desteği ne zaman keslilir hocam? iOS 17 çıkarsa alır mı bu cihaz?

Soru başlıktaki gibi alınır mı? Sadece ekran çatlaklardan dolayı değişmiş parmak izi çalışmıyor o kadar. Zaten çok kullanmam. Sadece WhatsApp, Instagram ve basit araba oyunları oynarım. Batarya sorun değil. Günümün yarısı okulda geçiyor. Ortalama 3 saat okulda tel kullanıyorum kesin yeter.

Fiyat; 1400TL.

1400 TL'ye eğer ki temizse (ki sanmam) kesinlikle alınır.
4500 TL'lik cihazlarda dahi kullanılan 720G (veya benzer performans veren 730, 732g, 730G, G95 ve G90t benzeri) kullanan bir cihazdan bile daha iyi bir performans verir o cihaz.
1400 TL'ye de pek alternatif yok zaten.

@SEMIKAANCAKIR neden telefon denince iPhone? iPhone olunca ötmüyor sanki? Düzgünce o paraya sıfır Samsung veya başka marka bakabilirsin. Elin artığını topluyorsunuz sırf iPhone diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SEMIKAANCAKIR neden telefon denince iPhone? iPhone olunca ötmüyor sanki? Düzgünce o paraya sıfır Samsung veya başka marka bakabilirsin. Elin artığını topluyorsunuz sırf iPhone diye.
Üslubunuz iğrenç. Konuya gelecek olursam iPhone 5 bile benim işimi görür. Bu soru sizin telefonla ne yapacağınıza ve beklentilerinize bağlı.

Üslubunuz iğrenç. Konuya gelecek olursam iPhone 5 bile benim işimi görür. Bu soru sizin telefonla ne yapacağınıza ve beklentilerinize bağlı.
Ben de diyorum ki ıphone diye niye düşük model telefon alıyorsunuz. Git sıfır Samsung veya Oppo Reno al onun yerine. Hem garantisi falan olur.

iPhone 7 kullanıyorum tek sevmediğim yanı şarjı o kadar ve 32 GB almam ki 32 GB bana yetmiyor, telefonu 2017 Ağustos ayında aldım ve 4 senesine girdi telefon hala sağlam ve güncelleme aldı ama ben telefonla çok takılır çok oyun oynarım dersen iPhone önermem şahsen. Ve iPhone 7 1400TL alacaksanız bence kaçırmayın derim ki 1400 TL civarı iPhone 7 ile yarışan bir telefon yoktur bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı