Mahmut_ER34
Decipat
TUF A kasa bence en iyisi olacak. Sonuçlar için 1 ay beklemek zorundayız galiba.
Fiyat/Performans olarak diyorsanız olabilir. Geçen seneki kasasıyla arasında çok fark var. Tabii bir GP66 veya L5 Pro değilTUF A kasa bence en iyisi olacak. Sonuçlar için 1 ay beklemek zorundayız galiba.
Bakın ne buldum !
FX507 . Asus'un sitesinde belirttiği model. Soğutma performansı güzele benziyor. Videonun sonunda ve kanalın bir sonraki videosunda güç tüketimi ve sıcaklık hakkında testler yapmış.
Asıl merak konusu Ryzen 6000 modelli olanlar...![]()
Kotu anlamda mı?DDR5'in fazla gecikme süreleri performansa yansımış.
Kötü anlamda, @osos11'in attığı videoda 7:35'i açın.Kotu anlamda mı?
Hocam DDR5'in Intel CPU'larda kullanilmamasindan yanayim.
Intel CPUlarda CL değeri fazla olmamalı.
AMD işlemcilerde CL cok da onemli degil.
O yuzden umudumuz tamamen Ryzen 6000 serisi.
Bende şuan ASUS'a sıcak bakıyorum. 3070 2K panelli versiyonu 30000TL altında satılırsa almayı düşünebilirim. Eski olarak gördüğüm hiçbir şey yok şuanda laptopta. DDR5 RAM gecikme sıkıntısı var fakat oda RAM ile alakalı bir durum.Ben genel anlamda beğendim. Ayrıca başka bir yerde de okumuştum bu videoda da belirtildiği üzere laptop ağırlığı 2.05kg. Asus sitesinde 2.2kg olarak belirtmiş. Hafif bir model de olmuş aynı zamanda.
DDR5 belleklerin ileride daha iyi gecikme sürelerine sahip modelleri piyasaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Belki duruma ve ihtiyaca binayen alan kişi ileride ram değiştirebilir.
Sitesinde 3 çeşit panel gösteriyor. Bir tanesi hariç iki tanesi gerçekten güzel. Türkiye'ye muhtemelen ucuz ve kötü olan panel gelir.
Pil performansı beni tatmin etti. 7 buçuk ile 8 saat arasında Modern Office testinde süre elde etmiş ki bence güzel. Amd işlemci olanların çok daha iyi olacağını düşünüyorum. İntel olana da bu batarya süreleri ile tav oldum.
Türkiye'ye gelmeleri durumunda RTX3060 barındıran modelleri kullandığı panele göre tercih edebilirim.
Asus TUF tasarimi bir tek bana mı kaba geliyor?Bende şuan ASUS'a sıcak bakıyorum. 3070 2K panelli versiyonu 30000TL altında satılırsa almayı düşünebilirim. Eski olarak gördüğüm hiçbir şey yok şuanda laptopta. Tasarımı, DDR5 RAM gecikme sıkıntısı var fakat oda RAM ile alakalı bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.