2022 TYT nasıl geçti?

@333365 2020 aşırı kolay sınavdı oradan biraz artık belli olmuştu 2021 ama benim tahminim 2022 ve 2023 çokta zor olmayacaktır malum seçim var ve gençlerin çoğu oyunu bu sınava göre verecektir. Yani 2024 için kesinlik veremiyorum kendi senem için ama bu iki yıl bir tık kolay olacaktır.

Olimpiyat sorusuna gelirsek kimse kusura bakmasın ama bu biraz insafsızlıktır.

Klasik ÖSYM sınavı, pek bir fark yoktu geçen senelere göre.
Bu seneki soruları henüz görmedim ama geçen seneki sınav süre/soru bakımından zorlayıcıydı. 2020 2019 2018 denebilir ama 2021 benzeri değildi. Bu sabahki sınavda herkese başarılar. Umarım istediğiniz gibi olur <3.

@333365 2020 aşırı kolay sınavdı oradan biraz artık belli olmuştu 2021 ama benim tahminim 2022 ve 2023 çok da zor olmayacaktır malum seçim var ve gençlerin çoğu oyunu bu sınava göre verecektir. Yani 2024 için kesinlik veremiyorum kendi senem için ama bu iki yıl bir tık kolay olacaktır.

Olimpiyat sorusuna gelirsek kimse kusura bakmasın ama bu biraz insafsızlıktır.

Sinavin kolayligi veya zorlugu ile oy kullanmanin ne tur alakasi var. Zor sorular cikarsa A partisine oy yok, Kolay cikarsa oy var mi demek istiyorsunuz. :D

@El Kalem bence pek ümitlenmeyin. ÖSYM’ye güvenmenizi pek tavsiye etmem. Verebileceğim birkaç tavsiyeyle ilgili konu açmayı düşünüyorum zaten. 😁
Yok, daha bi ironik olur diyorum. İyi yığılma olur öyle bir şey olursa. Zaten zorsa herkese zor.
Sadece ultra aşırı zor olmaması lazım. Öyle olunca 0 ve 1 gibi öğrenciler eleniyor.
Yani çok çalışanlar için iyi geçiyor ama orta çalışanla daha az çalışan için sonuç aynı gibi bir şey oluyor herhalde. Bir yerde böyle bir yorum görmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı