2022 yılında en iyi tarayıcı hangisi?

Tövbe et IE dediğin şey kutsal tarayıcıdır. Hayatımın yoldaşı. Oyun Skor'a onunla girerdim.
Hey gidi günler. Microsoft değerini bilmedi. Windows 11'de olsaydı keşke 😭

Edge çok daha iyi bir tarayıcıyken gerek yok. Ben Explorer'dan Chrome indirirdim. Huzur içinde uyu asker.
 
Hız, güvenlik, kullanışlılık vb. bakımından en iyi tarayıcı hangisidir?

Bence Opera normal tarayıcı tarayıcıdan da öte yandan barda Telegram WhatsApp Instagram hatta Discord ile entegre olması benim için bulunmaz nimet.
Şimdi Opera GX'e de aynı özellikler eklenince gx e geçtim. Bir de karanlık tema.
Şimdi akıl almaz bir özellik çıktı. Kırmızı Opera kısayolundan istediğin kadar çoğaltıp sarı yeşil mavi ya da istediğin bir renk Opera simgesi ile masaüstünde 5 adet farklı renkte Opera simgesi yaptım. Her renk farklı bir tarayıcı gibi çalışıyor. Yani birinde kendi hesaplarına diğer sarı renkli Opera'ya kardeşin kullanır onun şifreleri siteleri kayıtlı olur.

Ya da mesela 2 farklı hesap kullanıyorsun sürekli ondan ona giriş çıkış yapıyorsan ona da gerek kalmadı. Kırmızı Opera'ya ana hesabına gir sarı da 2. hesabına aynı anda farklı pencerelerde farklı tarayıcı kullanıyormuş gibi kullan. Sınır yok ben 5 tane kullanıyorum.

Daha önce bunu yapmak için Chrome Vivaldi Firefox yedek olarak dururdu yedek hesaplar için artık gerek kalmadı Opera tek başına dünyayı içine sığdırdı. Hele o sol yanda Telegram çok dehşet çalışıyor ya WhatsApp biraz uyuz ama Telegram adam ya. Bir kere giriş yaptımı bir daha uğraştırmıyor.

Kısacası Opera GX çinliler aldıktan sonra bir gelişti ki içinde bütün sosyal medya Appleri bütünleşik Twitter ve Telegram favorim orada.
Güvenli değil dediler vs diğer tarayıcıları önerdiler ama ben geçmedim 4 senedir Opera'dan şaşmıyorum. Bütün banka vs her hesaba giriş yaptığım güvenilir tarayıcı. Opera zaten yılların Opera'sı.
He bir de unutmuşum bedava bütünleşik VPN özelliğini de şuraya bırakayım. Tokatlar diğerlerini. Opera'dan acayip mutluyum adamlar benim hayalimdeki gibi bir iş yapıyor takdirleri hakkediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı