2022 yılında PS3 alınır mı?

Hayatımda hiç konsol oynamadım ve internetten PS3 almayı düşünüyorum içindeki oyunlarda hoşuma gitti. Sizce alınmalı mı?
The Last of Us ve Uncharted oyunları için bile değer hocam.

Evet bende o oyunları oynamak istiyordum Türkçe dublajı falan var bazı özel oyunlarının
O zaman alınır. Yalnız hepsi 30 FPS diye biliyorum bilginiz olsun.

Niye öyle acaba bende anlamadım
PS3 çok eski cihaz. Last of Us, Uncharted gibi oyunlar donanımına ağır geliyor. Fakat 30 FPS çok da rahatsız etmez sizi.

Oyunlar stabil 30 fpsdir üstüne çıkamaz ama fps düşüşün olabilir fakat pc deki 30 fps konsoldaki 30fps aynı değildir yani oyunlar özel optimize edildiği için oynanır fakat fps düşüşü olabilir
Oyunlar stabil 30 fpsdir üstüne çıkamaz ama fps düşüşün olabilir fakat pc deki 30 fps konsoldaki 30fps aynı değildir yani oyunlar özel optimize edildiği için oynanır fakat fps düşüşü olabilir
PS3 çok eski cihaz. Last of Us, Uncharted gibi oyunlar donanımına ağır geliyor. Fakat 30 FPS çok da rahatsız etmez sizi.
Dedğim gibi oyunlar özel optimize ediliyor bana kalsa ps3 rami 500 mb last of us İn la sını göremeyiz pcde fakat ps3te oynanabiliyor

Aga sen yaz YouTube'a PS3 Assassin's Creed Black Flag diye görüntü hoşuna giderse al. Bu arada pes falan da yaz da görüntü kalitesi farkını anla. Her oyun aynı kalitede değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı