The Last of Us ve Uncharted oyunları için bile değer hocam.Hayatımda hiç konsol oynamadım ve internetten PS3 almayı düşünüyorum içindeki oyunlarda hoşuma gitti. Sizce alınmalı mı?
Evet bende o oyunları oynamak istiyordum Türkçe dublajı falan var bazı özel oyunlarınınThe Last of Us ve Uncharted oyunları için bile değer hocam.
O zaman alınır. Yalnız hepsi 30 FPS diye biliyorum bilginiz olsun.Evet bende o oyunları oynamak istiyordum Türkçe dublajı falan var bazı özel oyunlarının
Niye öyle acaba bende anlamadımO zaman alınır. Yalnız hepsi 30 FPS diye biliyorum bilginiz olsun.
PS3 çok eski cihaz. Last of Us, Uncharted gibi oyunlar donanımına ağır geliyor. Fakat 30 FPS çok da rahatsız etmez sizi.Niye öyle acaba bende anlamadım
Oyunlar stabil 30 fpsdir üstüne çıkamaz ama fps düşüşün olabilir fakat pc deki 30 fps konsoldaki 30fps aynı değildir yani oyunlar özel optimize edildiği için oynanır fakat fps düşüşü olabilirO zaman alınır. Yalnız hepsi 30 FPS diye biliyorum bilginiz olsun.
Oyunlar stabil 30 fpsdir üstüne çıkamaz ama fps düşüşün olabilir fakat pc deki 30 fps konsoldaki 30fps aynı değildir yani oyunlar özel optimize edildiği için oynanır fakat fps düşüşü olabilirO zaman alınır. Yalnız hepsi 30 FPS diye biliyorum bilginiz olsun.
Dedğim gibi oyunlar özel optimize ediliyor bana kalsa ps3 rami 500 mb last of us İn la sını göremeyiz pcde fakat ps3te oynanabiliyorPS3 çok eski cihaz. Last of Us, Uncharted gibi oyunlar donanımına ağır geliyor. Fakat 30 FPS çok da rahatsız etmez sizi.
Bütcemiz yetmediği için ps3e yöneldikPS3 alma. Eğer bütçen yetiyorsa 4 al veya vazgeç bu sevdadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.