2022 yılında PS4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Pwieh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.561
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Yıl olmuş 2022 fakat daha yeni yeni oyun konsolu almayı düşünüyorum. Atari'den sonra konsolum olmamış bir durumdayım. Ya 0 PS4 (4800TL) ya 2.el PS4 Pro (5000TL) ya da kendimi zorlayarak Xbox Series S alabilirim (5800TL). Xbox Series S biraz zoraki fakat PS4'e bu para verilir mi bilemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunlarını daha oynamadıysan harika oyunları var. Playstation'a da yeni gelecek game pass benzeri bir sistem ile oyunlar da eskisi kadar pahalı olmayacak. Bence alabiliyorsan al ve oyunlarının tadını çıkar. Ben temiz bulsam Playstation 2 bile alıp oyunlarını oynamayı düşünüyorum.

Ama paran varsa PS5 veya Series X düşünebilirsin.

Bu saatten sonra alınmaz artık. Series X veya PS5 daha mantıklı. Series S yeni nesil olsa da, çok düşük donanımı var diğerlerine göre. 4-5 senelik bir ömrü olur olsa olsa.

Bende şu an PS 4 Slim var alabiliyorsanız yeni jenerasyondan bir cihaz alın PS 4 devri bitti artık 2 3 özel oyun gelir belki sonra Call of Duty FIFA pes gibi oyunlar maksimum.

Bu saatten sonra alınmaz artık. Series X veya PS5 daha mantıklı. Series S yeni nesil olsa da, çok düşük donanımı var diğerlerine göre. 4-5 senelik bir ömrü olur olsa olsa.
Öyle güzel sistem yapmışlar ki o donanımla bile oldukça iyi bir performans veriyor hocam. Her şey kas gücü değil. One X daha donanımlı ama sonuç ortada mesela.
Yıl olmuş 2022 fakat daha yeni yeni oyun konsolu almayı düşünüyorum. Atari'den sonra konsolum olmamış bir durumdayım. Ya 0 PS4 (4800TL) ya 2.el PS4 Pro (5000TL) ya da kendimi zorlayarak Xbox Series S alabilirim (5800TL). Xbox Series S biraz zoraki fakat PS4'e bu para verilir mi bilemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ben olsam Ps4 slim alırdım. Ama arkadaki güvenlik etiketi sökülmemiş ve ısınma sorunu olmayan bir cihaz bulurdum. Sıfırı da tercih edilebilir. Tabi fiyatına göre, şahsen sıfır da olsa 4000'den fazla vermem. Yazılım sürümü de 9.0 veya altı ise tüm oyunlar bedava.

Öyle güzel sistem yapmışlar ki o donanımla bile oldukça iyi bir performans veriyor hocam. Her şey kas gücü değil. One X daha donanımlı ama sonuç ortada mesela.

Ben olsam Ps4 slim alırdım. Ama arkadaki güvenlik etiketi sökülmemiş ve ısınma sorunu olmayan bir cihaz bulurdum. Sıfırı da tercih edilebilir. Tabi fiyatına göre, şahsen sıfır da olsa 4000'den fazla vermem. Yazılım sürümü de 9.0 veya altı ise tüm oyunlar bedava.

Series S oyunları ultra ayarlar da açmıyor. Orta, yüksek ayarlar da oynatıyor. Karşılaştırma videolarında gözle görülür bir fark var. Ben bu konsolun 10 sene kadar ömrü olacağına ihtimal vermiyorum.

Bunun dışında özel oyunları oynamak için PS4 şart değil. Sonuçta PS4 oyunlarını PS5'de de oynuyorsun. Hem de 60-120 FPS kalitesinde. Geçen gün Sony tarafından yapılan açıklama da Xbox da olduğu gibi bir Game Pass sistemi getiriliyor. Özel fiyatlandırma olursa artık Xbox almanın da bir anlamı kalmayacak. Olmaz ise orasını bilemem.

Sene artık 2022 olmuş, ortalarına gelmişiz PS4'e gerek yok. Yeni nesil konsolların fiyatları da orta da ama PS4 ölü yatırımdır, paraya yazıktır.

One X alacaktım hani kas gücü yüksek cihaz ama artık neslin sonuna geldi ve One X e bakarsanız texture qualitysi çok iyi ama eski nesil. Optimizasyona bağlı durumla Series S'in ömrü bayağı uzun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı