Kesinlikle alınmaz. Telefonlar artık ülkemizde oldukça pahalı olan aygıtlar. Bu yüzden alınca en az 5 sene götüren, güncelleme alabilecek olan telefonları almanız daha iyi olacaktır. iPhone 7 serisi yeni iOS güncellemelerini alamayacak.
iPhone 8 plus ile Redmi Note 8 denk telefon değillerdir. Takasla alamaz %99 ihtimalle. iPhone 7 ile takaslayabilir ancak. iPhone 8 serisi redmi note 8 den daha güzel bir model çünkü.Elinizdeki telefonu iPhone 8 veya 8 Plus ile takas etmeye çalışın. Elbet alacaklardır diye düşünüyorum.
Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 6 GB RAM 128 GB hafızaya sahip fakat öyle bir kasıyor ki aldığıma bin pişmanım. Her neyse Redmi'yi satıp iPhone 7 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Mobilde oyun oynayan biri değilim kamerası için falan almayı düşünüyorum kezâ sosyal medya kullanmak içinde almayi düsünüyorum.
Hocam aynı telefonu bende kullanıyorum, donma kasma sıfır ve 7/24 kullanıyorum... Sizin telefonda virüs olmuş olabilir mi?
Merhaba, elimde Redmi Note 8 Pro var. 6 GB RAM 128 GB hafızaya sahip fakat öyle bir kasıyor ki aldığıma bin pişmanım. Her neyse Redmi'yi satıp iPhone 7 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? Mobilde oyun oynayan biri değilim kamerası için falan almayı düşünüyorum kezâ sosyal medya kullanmak içinde almayi düsünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.