2022'de neden iPhone 11 alınmamalıdır?

@irsuya iPhone 11 üç yıllık mı?

Evet 2019'da çıktı, 3 yıllık bir cihaz.

@bados123 3 yıllık mı derken onu kastetmedim. Ömrü 3 yıllık mı demek istedim.

Yazılım desteği 3 sene sonra bitecek, uygulama desteğine bağlı olarak illa güncellemek zorunda kalacaksın ama son güncellemelerine doğru pil tüketimi kötüleşmesin diye işlemcinin frekansını epey kısacaklar. O zaman orijinal batarya ve çip yeterli kalmayabilir.

3.5 yıldır S10 Plus kullanıyorum. Hala da taş gibi cihaz. Güncelleme desteği ne kadar devam edecek bilmiyorum ama şu anda Android 12 ve One Uİ 4.1 yüklü. Bi' 3 yıl daha gideri var gibi geliyor.

3.5 yıldır S10 Plus kullanıyorum. Hala da taş gibi cihaz. Güncelleme desteği ne kadar devam edecek bilmiyorum ama şu anda Android 12 ve One UI 4.1 yüklü. Bi' 3 yıl daha gideri var gibi geliyor.

S10+'ın iPhone 11'den daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum, 11'in tek iyi olduğu nokta mobil verideki pil tüketimi. Bir de işlemcisi ve işletim sistemi gereği stabil ama One UI'da bir o kadar stabil, özellikle S20'yi çok iyi topladılar son güncellemede, 4 buçuk saat ekran süresi alıyorken şu an 1440p 530 PPI en yüksek parlaklıkta 5-6 saat ekran süresi alıyor, şöyle bir şeyde var iPhone 11 828p, 320 PPI panelle 6 buçuk saat ekran süresi alıyor. Samsung asla diğer Android'ler gibi değil, iPhone'un tek rakibi Samsung, Samsung'un tek rakibi ise Huawei ve OnePlus'dır.

Son düzenleme:
S10+'ın iPhone 11'den daha iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum, 11'in tek iyi olduğu nokta mobil verideki pil tüketimi. Bir de işlemcisi ve işletim sistemi gereği stabil ama One UI'da bir o kadar stabil, özellikle S20'yi çok iyi topladılar son güncellemede 4 buçuk saat ekran süresi alıyorken şu an 1440p 530 PPI en yüksek parlaklıkta 5-6 saat ekran süresi alıyor, şöyle bir şeyde var iPhone 11 828p, 320 PPI panelle 6 buçuk saat ekran süresi alıyor. Samsung asla diğer Android'ler gibi değil, iPhone'un tek rakibi Samsung, Samsung'un tek rakibi ise Huawei ve OnePlus'dır.
Dediklerinize katılmakta birlikte şunu da eklemek istiyorum: One UI'ın son 4 yıldaki gelişimini takip eden biri olarak hem stabilite hem hız hem de özelleştirme anlamında kendini aştığını söylemem gerekiyor. Tabii burada İOS kadar ileri bir düzeyde olamasalar da diğer Android cihazlara nazaran çok ilerideler. Özetlemek gerekirse telefondan gayet memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı