2022'de para biriktirerek PC toplanabilir mi?

Sene sonu 7500-8000 civarı paranız olur. Çeşitli yatırımlar yapabilirsiniz. 2. el düşünmek zorundasınız sabırsız olursanız. Çünkü bu işin monitörü de var.

Şahsen paramla 3060 Ti sistem ve monitör alabilsem de gereksiz bir harcama olacağını düşünüyorum, o paraları kolay kazanmadım.

Her 500 tl biriktiğinde veya 1000tl vs. dolar al böyle böyle bir iki seneye birikir, lgs sınavı sonrasında da alırsın giriş veya orta seviye bir şey. Yazın çalışırım dersen süreç hızlanır veya bir tık daha iyi bir şey alırsın, bir de ucundan kıyısından da olsa donanım takip etmeye çalış, ne neyle uyumlu, veya aynı marka neden birden fazla model psu satıyor gibi. Alacak olmadan evvel son bir iki ay da piyasayı takip et, indirimleri falan gözle. Bilgisayar toplarken yaşanan kan, ter, göz yaşı ve çabalama, tür: dram imdb puanı: 9,8.

Sene sonu 7500-8000 civarı paranız olur. Çeşitli yatırımlar yapabilirsiniz. 2. el düşünmek zorundasınız sabırsız olursanız. Çünkü bu işin monitörü de var.

Şahsen paramla 3060 Ti sistem ve monitör alabilsem de gereksiz bir harcama olacağını düşünüyorum, o paraları kolay kazanmadım.
Ablam falanda destek çıkar doların yükseleceğini düşünmüyorum çünkü 2023 geldi. Umarım toplarım

Her 500 tl biriktiğinde veya 1000tl vs. dolar al böyle böyle bir iki seneye birikir, lgs sınavı sonrasında da alırsın giriş veya orta seviye bir şey. Yazın çalışırım dersen süreç hızlanır veya bir tık daha iyi bir şey alırsın, bir de ucundan kıyısından da olsa donanım takip etmeye çalış, ne neyle uyumlu, veya aynı marka neden birden fazla model psu satıyor gibi. Alacak olmadan evvel son bir iki ay da piyasayı takip et, indirimleri falan gözle. Bilgisayar toplarken yaşanan kan, ter, göz yaşı ve çabalama, tür: dram imdb puanı: 9,8.
Valla abi dolar alacağımı düşünmüyorum çünkü büyük bir kumar bence.
2023 seçimleri son kozlar

Kredi kartları bizim gibi ülkeler için işte bu yüzden bulunmaz bir nimet, ben gidip kredi kartını sonuna kadar kullanın, ödeyemeyeceğiniz borca girin demiyorum. Fakat diyelim sen 10.000 liraya PC alacaksın ve her ay kenara 1.000 lira atıyorsun, 3 ayda 3.000 lira biriktiriyorsun bir bakıyorsun alacağın ürün 13.000 olmuş, pahalı geliyor, daha kötü bir ürüne niyetleniyorsun 4 bin daha biriktiriyorsun ilk alacağın ürün olmuş 16-17 bin, 2. niyetlendiğin olmuş 13-14 bin daha da düşürüp 10 binlik başka ürün buluyorsun tam 10 bin liranı biriktirip siteye giriyorsun 3. ürün de 12-13'lere yükselmiş, ee ne oldu sen ilk başta 3060'lı makineye niyetlendin 10 ay sonra 1650'li makine aldın. Halbuki kredi kartın ile ilk gün 3060'lı makineyi alsaydın 10 ay borcu öder, hadi 1000 lira da taksite eklensin, 11'e istediğini alırdın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı