2022'de PS4 alınır mı?

Sadece gamepass olarak düşünme zaten PS'ında PS+ extra-deluxe'si var.Ama arada ciddi donanım farklılıkları da var.
 
2. el PS4'e olan ilgi azalabilir. Mesela şu an 2. el ekran kartlarına güven azalmış. 1 aydır 1050 Ti kartı satamadım.

Ekonomi iğrenç olduğu için insanlar ya ekran kartı sorunlu çıkar o parayı çok zor kazanıyorum deyip ikinci ele yönelmiyorlar haklılar da aslında. Bende hiç ikinci el ürün almadım söylediğim sebepten ötürü yoksa benden önce kimse kullanmamış olsun fantezim yok.
 
Böyle bir şeyin kesinliği sağlanamaz belki PS4 elinde bozulcak belki satamacak bilinemez.

Abi böyle bir şey mi var belki Xbox elinde bozulacak.2.el elektronikte bunun riskini alacaksın zaten. Adam exclusive oynamak istiyorum diyor. Game Pass yazıp duruyorsunuz. PS Plus var Sony tarafında da şu an gayet makul gibi duruyor. Exclusiveleri bitirip xbox da alabilir tabi sonradan.Ancak ülkemiz standartlarında hala ps3 alıyor insanlar ps4 bence hala alınır.
 
Xbox her ne kadar bütçe dostu olsa da aynı sistemi PS getirdi. 1 yıllık üyelik alıp duruma göre 1 yıl sonra Xbox'a geçersiniz. Xbox oyuncu dostu fakat PS exc oyunları tek başına yeterli. Exc oyun için PS4 alıyorum diyorsunuz fakat yavaş yavaş tüm exc oyunlar PC'ye geliyor.
 
İki ay önce olsa uygun bulunursa derdim ama şuan şahsen alınır diyebilirim. Exc oyunlar bir yana, yeni gelen PS Plus abonelik hizmeti ile RDR, Death Stranding, GOW, Days Gone, Psn Hits oyunları ve çok fazlasını oynayabiliyorsunuz zaten. Yıllardır Sony düşmanlığı yapardım bir PSN oyuncusu olarak fakat; son hamlesi oyuncuların yararına oldu. Bir yandan ne kadar rekabet, tüketici için kadar iyi. Şahsi fikrim alınır.
 
Son düzenleme:
Exclusive için kesinlikle alınır. Yeni gelen kütüphane kiralama sistemi ile çok mantıklı bir tercih diyebiliriz.
 

Geri
Yukarı