2022'de PSP alınır mı?

293735

Kilopat
Makaleler
15
2022'de PSP alınır mı? 300-350 TL vereceğim ama bu bütçede PSP bulmak zor. Nostaljik oyunları seven birisiyim grafiklerine rağmen alınır mı? Bir de eskiden hep PSP almak istemiştim sizce gereksiz mi, PSP almak yerine telefona PPSSPP emulatörü kurdum grafik, çözünürlük arttırma ayarları var. PPSSPP ve Bluetooth joystick almak mı mantıklı yoksa PSP almak mı mantıklı?

2022'de PSP alınır mı? 300-350 TL vereceğim ama bu bütçede PSP bulmak zor. Nostaljik oyunları seven birisiyim grafiklerine rağmen alınır mı? Bir de eskiden hep PSP almak istemiştim sizce gereksiz mi, PSP almak yerine telefona PPSSPP emulatörü kurdum grafik, çözünürlük arttırma ayarları var. PPSSPP ve Bluetooth joystick almak mı mantıklı yoksa PSP almak mı mantıklı?
hocam bende psp 1000 serisi vardı, eskiden kalma. Bir kaç exclusive oyun yükledim, ps1 oyunlar, ve eski 2D 8-bit oyunlar çok sarıyor. Tabii ilginizle alakalı, mesela ben şimdi ps vita almak istiyorum.

Yanıtlarınız için teşekkürler PS Vita almaya karar kıldım hem PSP hem psv oyunlarını oynattığı için. PSP oyunları telefondan oynanıyor ve grafikleri de daha iyi oluyor PSP'ye göre. PSP almaktan vazgeçtim diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı