2023 fiyat performans PSU önerisi

PSU'nun kendisi kasanın arkasından itibaren 10cm uzunluğunda, 24 pin anakart kablosu 30cm, 8 pin CPU kablosu da 45cm ona göre bakabilirsiniz.

Tekrar kusuruma bakmayın rahatsız ettim de şimdi kendi güç kaynağımı kontrol ettim görüntüsünü paylaşayım boşuna masraf yapmama gerek var mı acaba?
 

Dosya Ekleri

  • FEC577FF-15A4-42BE-9D50-1F1FE51E88E2.jpeg
    FEC577FF-15A4-42BE-9D50-1F1FE51E88E2.jpeg
    183,3 KB · Görüntüleme: 534
Nedeni nedir tam olarak merakımdan soruyorum kusuruma bakmayın yukarı da 550W bile 3060 için yeterli olabileceğini belirtmişlerdi de.
Yeterli ama kaliteli bileşen olması lazım içinde. Kalitesiz olursa elektrik kesintilerinde vs. Bilgisayarınıza zarar verme ihtimali oluyor. Parçalarınız kullanılmaz hale gelebilir. Tabi bu bir ihtimal çok oluyor diye birşey yok. Ama riske atmamakta fayda var. Mümkünse bütçeniz varsa değişin. Bir de 12v yazan yerde tam performans versin. Yani 12v altında da 550w veya çok yakın bir değer yazsın. PSU seçiminide yine forumdaki PSU konularından yapabilirsiniz.
 
Yani üstüne ekran kartını alacağım için şu an bütçe konusunda sıkıntı yaşıyorum bir tık aslında malum evli olunca ve ülkenin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurunca şansımı denemek istedim siz tabii daha iyi bilirsiniz ben çok anlamıyorum güç kaynağını.
 
Elinizdeki PSU RTX 3060 için yeterli Xigmatek PSU'ları pek kaliteli değil fakat berbat da değil. Bütçeniz el verene kadar kullanabilirsiniz. Bütçeniz olduğu vakit daha kaliteli bir modelle değiştirirsiniz.
 
Tekrar kusuruma bakmayın rahatsız ettim de şimdi kendi güç kaynağımı kontrol ettim görüntüsünü paylaşayım boşuna masraf yapmama gerek var mı acaba?

X-Calibre serisi eski bir seri. Önceki versiyon problemliydi, sizdeki 2016 sonrasındaki revizyonlu modellerden. Bu nasıl ve ne gibi farklılıklar mevcut, bilgi sahibi değilim. Güç olarak, etiket değerlerine göre yeterli gözüküyor ama diğer hususlar muamma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı