2023 yılında iPhone 11 alınır mı?

  • Konuyu başlatan uuua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 3B
Kesinlikle ama kesinlikle hayır sadece elma logosu olduğu için bir telefona o kadar para verilmez S23 mu iPhone 14 mü bir kıyas olabilir ama S21 varken iPhone 11'e o parayı vermek fanboylkutur hem ekranı çok çok kötü hem barındırdığı teknolojiler olarak çok geride.
 
1- Telefon 1080p bile değil.

2- Ekranı OLED, AMOLED değil IPS LCD. Renkler aşırı soluk ve kalitesiz hissettiriyor.

3- Ekran tazeleme hızı 60 Hz, yıl olmuş 2023 60 Hz telefon alınmaz artık.

4- Çerçeveleri çok kalın, ekranın ortasında

kocaman çentik var.

5- Telefon çıkalı yıllar oldu, en fazla 2-3 seneye güncelleme desteği kesilecek (Apple ilginç bir şey yapmadığı sürece, ki yapmaz %99).

6- Apple ne kadar optimize etse de 3000 mAh bir yere kadar dayanabiliyor, günü çıkarması zor.

7- Hala 64 Gb versiyonları piyasada çokça var, 64 Gb günümüz koşullarında yeterli değil yeni bir telefon için.

Bahsettiğim bazı kötü yanları sıkı Apple kullanıcıları tarafından büyük ihtimalle çok da önemli görülmeyecek veya bu zaten benim için sorun değil düşüncesi oluşacak. Ancak aradan 2-3 sene geçince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Ayrıca telefonun kamerasına ve işlemcisine lafım yok, bu ikisi uzun bir süre daha iş görür gibi.

Bana kalırsa bu telefonu son aylarda alan insanlar ya sıkı iPhone 6-7 kullanıcılarıdır ve araştırmadan almıştır veya kendisi düşük veya orta düzey Android telefon kullanıyordur ve arkadaşlarının iPhone'larına özenmiştir, bütün Androidleri kötü olarak görüyordur.
 
Bana göre aşırı yüksek meblağ ödenmediği sürece alınır. Yıl 2023 ve ben 2014 yılında çıkmış iPhone 6S'i kullanıyorum. Devri ve modası fazlasıyla geçmiş olmasına rağmen işimi görüyor. Sizin de kesinlikle iPhone 11 işinizi fazlasıyla görür. 6S bile 8 yıldır ölmemiş ise temiz kullanırsanız iPhone 11 sizi fazlasıyla götürür.
iPhone 6s, Eylül 2015’te çıktı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı