2023 yılında uzaya çıkabilir miyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün akşam bütçe problemleriyle ilgili birçok konu gördüm ve bu insanlar öğrenci, olmaması gereken durumlarla ilerliyoruz. Aynı Emirhan hocamın dediği gibi uzay sanayi ve çok dahası için ayrılan bütçemiz az sadece bütçe değil bütçe arttırılsa dahi bu sistem ile mümkün görünmüyor, arkadaşlarımız da yerini bulmuşken yazmışlardır.
5.4 milyon dolar bütçeyle biraz zor, he bütçesi 12.000.000.000 TL olan diyanetin bütçesinden biraz kısarsak olabilir .

Aynı fikirdeyiz zaten. Sadece en azından sağda solda her gördüğümde kendimiz aşağılamaktansa normal bir şekilde açıklamak gerekiyor. "Biz mi yapacağız?" şeklinde ironik bir şekilde bahsetmek yerine.

Çıkma ihtimalimiz yok,türkiye Türksat uydularını fırlatmaktan bile aciz halde artık

Dış borcu olan ülkeler aya çıkmasın dediğimi hatırlamıyorum. Başkalarıyla olan konuşmanızı benimle yapmış gibi söyleyip ortamı manipüle etmeyin

Manipüle etmek istemedim ama evet yanlış kişiyi etiketlemişim pardon.

Hala bu sayfanın en üstündeki yorum silinmemiş garip bir kişinin raporu demek ki yetmiyor, minik bir güncelleme.

2023'e inşaatı bitmez neye çıkıyor sen merdivene mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…