2023'te HOI4 alınır mı?

SpeeQ

Kilopat
Daha fazla  
Açıkçası Steam modları için satın almak istiyorum oyunu, sadece Steam modları yeter mi DLC olmadan? Ve 1-2 yıl içerisinde HOi5 çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, steam modlarının pek çoğunun desteği yoktu en son oynadığımda dolayısıyla oyunda gamebreaking buglar olmuştu. Paradox oyunlarında asla şaşmaz bir kural vardır, oyun bitmeden piyasaya sürülür ardından DLC'lerle oyun tamamlanır.

Fiyatına göre DLC'siz salt oyun çok pahalı, indirim döneminde yakalarsanız bir kaç DLC'yle beraber almanızı tavsiye ederim.

2023'te hala oynanabilecek bir oyun, kendim de her gün 2-3 saat oynuyorum. Parasına değip değmemesi sizin maddi durumunuzla veya paraya verdiğiniz önemli ilgili daha çok, ona bir şey diyemeyeceğim.
Alınmaz, steam modlarının pek çoğunun desteği yok eskisi gibi dolayısıyla oyunda gamebreaking buglar oluyor. Paradox oyunlarında asla şaşmaz bir kural vardır, oyun bitmeden piyasaya sürülür ardından DLC'lerle oyun tamamlanır.

Fiyatına göre DLC'siz salt oyun çok pahalı, indirim döneminde yakalarsanız bir kaç DLC'yle beraber almanızı tavsiye ederim.
Popüler modların çoğu halen çalışıyor.

2023'te hala oynanabilecek bir oyun, kendim de her gün 2-3 saat oynuyorum. Parasına değip değmemesi sizin maddi durumunuzla veya paraya verdiğiniz önemli ilgili daha çok, ona bir şey diyemeyeceğim.

Popüler modların çoğu halen çalışıyor.
En son oynadığımda Millenium Dawn, Kaiserreich, The Great War modları aylarca güncelleme almamıştı. Şuan ne durumdalar bilmiyorum.

Ve HOI5 ne zaman çıkar sizce?
Hocam HOI5'in çıkması için önce EU5'in çıkması lazım. EU4 son güncellemelerini alıyor Domination DLC'sinden sonra DLC gelmeyecek ya da 1 tane gelecek diye biliyorum. Ondan sonra EU5 çıkacak. EU5 çıktığı zaman da HOI5'in çok yakın olacağı belli olur HOI4 artık çok ağırlaştı üzerine ekliye ekliye 1-2 DLC sonrası HOI5 gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı