2023'te iPhone 11 Alınır mı?

S22 ile 4 saati mobil veride alırsın, bir konuda S22 kullanıcısı Wi-Fi'de 6-7 saat ekran süresi aldığını belirtmişti. Bulursam atacağım.

1 kere alırsın 2 kere alırsın genel kullanım 4 4.5 saat o 6 7 saatte dedıgım gıbı AMOLED ekranlı oldugu ıcın YouTube'da Netflix'te agırlıklı olarak buralarda zaman gecırmıstır ancak oyledır kı bu sekılde bıle ancak yetısebılıyor. S22 pıl olarak vasatın altı bır cıhaz kendım kullandım bana nıye baska bır kullanıcının verisini göstermeye çalışıyosun o kullanıcı benden ıyı bılmıyor sen hiç ıyı bılmıyorsun ( bende o kullancıdan ıyı bılmıyorum ) bu bahsettıgın kullanıcı 6 saatlık ekran suresının cok super Uber bır durum oldugunu dusunmese paylasmazdı zaten eger kı 1 kere alınan seylerle devran dondureceksek benim de 14pm gecenlerde 11 saat ekran suresı aldı ssı var ıstersen atayım orada burada 14pm 11 saat ekran suresı alıyor diye dolasacak mısın?

Konunun başında dedim ki oyun oynamıyorum, sosyal medya, dökümanlar için kullanıyorum. Bunun yanında bu kullanım alanımı ele alırsak bir günü rahat çıkaracak bi batarya. Canlı ve güzel bir kamera olmasını istiyorum.

Konunun başında dedim ki oyun oynamıyorum, sosyal medya, dokümanlar için kullanıyorum. Bunun yanında bu kullanım alanımı ele alırsak bir günü rahat çıkaracak bir batarya. Canlı ve güzel bir kamera olmasını istiyorum.

Tercihiniz kesinlikle S22 olmalı, mobil veride gün içerisinde bir daha şarj isteyebilir. Kamera bakımından iPhone 11 modelinden çok daha önde. Ayrıca One UI sade ve kullanıcı dostu bir arabirim, IOS'u ele aldığımızda üzmez yani.

Konunun başında dedim ki oyun oynamıyorum, sosyal medya, dokümanlar için kullanıyorum. Bunun yanında bu kullanım alanımı ele alırsak bir günü rahat çıkaracak bir batarya. Canlı ve güzel bir kamera olmasını istiyorum.

Oyun konusunda ıkı cıhaz da uzmez zaten ama pıl konusunda S22 üzmeyi bırak ağlatır. Eğer ki çok kritik bir durumsa pil sizin için ve gün içinde şarj etme gibi bir imkaan olmayacaksa bir günü çıkaraabilmesinin imkaanı yok denebilir. Ben birkaç ay dayanabildim o pil performansına ama geri kalanında işlemci gücü ekran kalitesi kamerası olarak S22 çok daha üstün ama çok daha üstün.

11'in ekranına berbat demene güldüm. Acaba eline alıp 11 kullandın mı? Gerçekten merak ediyorum.
Elimdeki telefonları karşılaştırarak söyledim zaten? S20 FE ve iphone 11 sahibi olarak fiyatına göre S20 FE ekranı hem kendi gözümde hem site analizlerinde daha iyi? Kendi kullandığım telefonu kötüleyemez miyim hocam, eline alıp kullandın mı ne demek?

Elimdeki telefonları karşılaştırarak söyledim zaten? S20 FE ve iPhone 11 sahibi olarak fiyatına göre S20 FE ekranı hem kendi gözümde hem site analizlerinde daha iyi? Kendi kullandığım telefonu kötüleyemez miyim hocam, eline alıp kullandın mı ne demek?

Piyasada 11 kullanmayıp sırf kağıt üzeri verilerle kötüleyenler var. Kullanıpta bu yorumu yapıyorsan bunun tek açıklaması senin gözün AMOLED ekrana alışmış. AMOLED ekrana alıştığı için IPS panel sana güzel gelmiyor. Ben hem AMOLED hem de IPS kullanan biri olarak 11'deki ekranın yeterli olduğunu düşünüyorum. Kendimde SE 2020 kullandım. 11 le aynı panele sahip. Bir gün bu ekran çok kalitesiz leş demedim. 11'deki ekran olayının abartıldığını düşünüyorum.

Piyasada 11 kullanmayıp sırf kağıt üzeri verilerle kötüleyenler var. Kullanıpta bu yorumu yapıyorsan bunun tek açıklaması senin gözün AMOLED ekrana alışmış. AMOLED ekrana alıştığı için IPS panel sana güzel gelmiyor. Ben hem AMOLED hem de IPS kullanan biri olarak 11'deki ekranın yeterli olduğunu düşünüyorum. Kendimde SE 2020 kullandım. 11 le aynı panele sahip. Bir gün bu ekran çok kalitesiz leş demedim. 11'deki ekran olayının abartıldığını düşünüyorum.
Dediğiniz gibi alışkanlık da olabilir hocam ama karşılaştırdığım diğer hanehalkı telefonlarla da arasında sadece panel değil hz farkı da oluyor. Başka bir 11 kullanıcısı olan arkadaşım da aynı yorumu yaptığı için ilk yazdığım görüşü savundum. +16 bin verip 60hz ekrana sahip olması kanımca cimrilik.

Yazılan yorumlardan beni merak ettirenlerden birisi s22'nin işlemcisinden dolayı çok fazla şarj yemesi ve ısınması, iPhone 11'in ise ekranı. Açıkçası iPhone 5se kullanan biri olarak bu iki telefonu kullandığımda beni üzecek olanın s22 olduğuna inanıyorum. Çünkü 5se'den 11'e geçtiğimde her ne kadar rakiplerine göre kötü bir ekrana sahip olsa bile 11 ben ona 5se'den geçeceğim ve benim için o kötü ekran bile güzel :D . s22'nin beni üzmesi dememin sebebiyse gücü ve işlemcisinden dolayı hızlı şarj yemesi. Hatalıysam düzeltin lütfen.

Yazılan yorumlardan beni merak ettirenlerden birisi S22'nin işlemcisinden dolayı çok fazla şarj yemesi ve ısınması, iPhone 11'in ise ekranı. Açıkçası iPhone 5SE kullanan biri olarak bu iki telefonu kullandığımda beni üzecek olanın S22 olduğuna inanıyorum. Çünkü 5SE'den 11'e geçtiğimde her ne kadar rakiplerine göre kötü bir ekrana sahip olsa bile 11 ben ona 5SE'den geçeceğim ve benim için o kötü ekran bile güzel :D. S22'nin beni üzmesi dememin sebebiyse gücü ve işlemcisinden dolayı hızlı şarj yemesi. Hatalıysam düzeltin lütfen.

Hocam mobil veride ikisinin de vereceği ekran süresi 4-5 saat zaten. Almışken güncel ve daha güçlü bir şey alın. MediaMarkt gibi mağazalarda S22'yi elinize alsanız iPhone 11'in yüzüne bakmazsınız. S22 alırsanız batarya dışında çok fazla artılarınız olacak ve daha iyi bir deneyim yaşatacak, ama iPhone 11 alırsanız tek artınız 30 dakika daha ekran süresi olacak bu kadar, geri kalan her şey S22'den zayıf.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı