2023'te ne olacak?

Çok basit açıklayabilirim.
2023 de seçimler olacak cumhur başkanımız tüm yenilikleri 2023'e aktardı(uzaya çıkma, yerli otomobil, tank vb...)Sırf seçimi tekrar kazanbilmek için böyle yapıyor eğer birdah kazanırsa 2027 de dolar 30TL rahat geçer(abartı değil gerçek)

Dostum öncelikle o sandığın partili değilim fakat doların önümüzdeki 20 yıl içerisinde 18-20 TL'yi geçemez ve 2023 de hiçbir şey olmayacak sadece yönetim değişecek.
Aynen öyle artık iptal mi ederler bilemeyiz :)

Seçim iptal edilemez.
 
Dostum öncelikle o sandığın partili değilim fakat doların önümüzdeki 20 yıl içerisinde 18-20 TL'yi geçemez ve 2023 de hiçbir şey olmayacak sadece yönetim değişecek.

Seçim iptal edilemez.

Bu sefer alamayacak ama :)
 
Seçim iptal edilemez.

Hayır dostum onun hakkında konuşmadık yerli araba TOGG'un belki de sırf insanların gözünü boyamak için olabilecek bir aldatmaca proje olduğundan bahsetmek istedim diğer arkadaş da bu projenin sırf bu yüzden iptal edilebileceğini söyledi.
 
Ama olabilirde çünkü bor bayağı güçlü bir maden tank, roketlerde falanda kullanılıyor.

Kenevir ve haşaş içinde aynısını demişlerdi kenevirden petrol yapılıyordu ama ne oldu Amerika geldi uyuşturucu üretiyorsunuz bütün tarlaları yakıcaksınız istanbula bir nükleer ile işinizi bitirebilir diye göz dağı verince hemen bırakıldı bugün günümüzde kontrollü olarak tekrar başlasada hala dışarıdan kenevir alıyoruz. :/
Kanka ironi yaptım niye bu kadar ciddiye aldın ki bor madenlerinden de hiçbir şey olmaz biz onları çıkartıp hammadde olarak satıyoruz elin Amerika'lısı o bor ile beyzbol sopası yapıyor Türkiye'den daha çok kâr ediyor şirket.
Borları dönüştürüp dönüştürdüğü borları tekrar bize satıyor :/
 
Bor çıkarsan ne yazar. Boru işleyecek teknolojimiz yok. Zaten bazı insanların kafası şöyle: Teknolojiyle uğraşma onun yerine doktor ol hayat kurtar.(Adam teknoloji ile ilgili bir meslek yapıyor.)Ekonomi battıkça batıyor.
 
Bu ekonomiyi artık hiç bir şey kolay kolay rahatlatamaz. İşleyecek teknoloji yok. "o zaman satarız, kar ederiz yeğen" sattığımız boru bu şekilde daha pahalıya geri alırız o zamanda.
 

Geri
Yukarı