Hocam ben gittiğimden biliyorum.Hocam o soru bana çok saçma geldi ya doğru yaptım belkide ben yanlış hatırlıyorum beynim allak bullak.
+1 neti kaptık oradan.Hocam ben gittiğimden biliyorum.![]()
Hocam ben gittiğimden biliyorum.Hocam o soru bana çok saçma geldi ya doğru yaptım belkide ben yanlış hatırlıyorum beynim allak bullak.
+1 neti kaptık oradan.Hocam ben gittiğimden biliyorum.![]()
Her ne olursa olsun iyi yapmanın ekmeğini hedefine ulaşsan da ulaşmasan da yiyeceksin. Şimdi salla geç TYT'yi, yarınki AYT'ye full fokus ol. Bak yukardaki Trend maşallahı var +110'lara çıkmış birisi çıkmışlarda ve bu adam bir şey biliyor ki sınavın kolay olmadığını söylüyor. Pompa full.Hocam o soru bana çok saçma geldi ya doğru yaptım belkide ben yanlış hatırlıyorum beynim allak bullak.
Senin nasıl geçti hocam?
Farklı bakış açısıyla ikna etme yaptım.Edison sorusunu ne yaptınız?
Somutlaştırmak tarzı bir şık vardı, ben onu işaretledim.Edison sorusunu ne yaptınız?
Zorluk olarak orta veya ortanın bir tık üstü seviyesindeydi. ÖSYM'nin sınavı MEB ile beraber hazırladığı sorulardan belli oluyordu bence.
Her ne olursa olsun iyi yapmanın ekmeğini hedefine ulaşsan da ulaşmasan da yiyeceksin. Şimdi salla geç TYT'yi, yarınki AYT'ye Full fokus ol. Bak yukarıdaki Trend maşallahı var +110'lara çıkmış birisi çıkmışlarda ve bu adam bir şey biliyor ki sınavın kolay olmadığını söylüyor. Pompa Full.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.