En azından 12'ye çıkmaya çalışın zira 11 hem kendi tükenecek hem de sizi tüketecek.
Çevremde hala yeni 11 alanlar var ama bilmiyorum 13 varkende 12 almak saçma geldi bana. Tabii 13'te alamam orası ayrı.
En azından 12'ye çıkmaya çalışın zira 11 hem kendi tükenecek hem de sizi tüketecek.
Yahu ikinci el almayı düşünüyorsunuz. Telefon zaten 4 yaşında olacak. Pili bitik olacak. Uzun ömürlü derken benim 4 yıllık huawei nova5t bile hala taş gibi. ne donma ne de kasma var.Bütçe babam:')
Gönül ister 14 falan olsun ama zor çok zor.
Uzun ömürlü olsun istiyorum sadece.
İşlemci harici hiçbir şey vaat edemiyor, 11 almaktansa Android çephesine yönelmenizi tavsiye ederim.Çevremde hala yeni 11 alanlar
Yarın bile gelebilir. Örnek Akaryakıtta ÖTV tutarları arttı | Benzin ve motorine zam (16 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları)Başlıktaki gibi yeni telefona ihtiyacım var gibi iPhone 11 almayı düşünüyorum bu yüzden yılbaşında telefonlara zam gelir mi gelmez mi? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
İşlemci harici hiçbir şey vaat edemiyor, 11 almaktansa Android çephesine yönelmenizi tavsiye ederim.
Android'ler çok büyük ve büyük telefon kullanmaktan bıktım gerçekten zaten kendim boyut olarak da büyük biri değilim cebimde tuğla taşıyorum gibi hissettiriyor artık.
O halde i11 ile aynı boyutta ikinci el i11 fiyatına sıfır S22 alabilirsiniz. S22 hem ekran, hem GPU, hem CPU hem de kamera olarak i11 den çok daha kaliteli.Android'ler çok büyük ve büyük telefon kullanmaktan bıktım gerçekten zaten kendim boyut olarak da büyük biri değilim cebimde tuğla taşıyorum gibi hissettiriyor artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.