Hocam bu zamana kadar hangi Android telefonları kullandınız acaba? Ben kendi Android telefonumda hiçbir donma kasma olayına şahit olmadım.
Olay kasma donma değil IPhone'un sağlamlığı ve ön kamerası.
Hocam bu zamana kadar hangi Android telefonları kullandınız acaba? Ben kendi Android telefonumda hiçbir donma kasma olayına şahit olmadım.
Mart 2023'ten beridir S23 kullanıyorum herhangi bir batarya veya farklı bir problem yaşamadım.
Bir de tüm s serisi demişsiniz S20 var S21 S22 S23 S24
S22 zaten global de biliniyordu batarya, şarj sorunu da, diğer tüm s serilerini söylemeniz abartılı olmuş dümdüz.
Kanka neden iPhone aldığımızı bir cümlede açıklayım mı? Akıcı ve net bir ön kamera için. Konu tartışmaya kapanmıştır.
Android gibi yazılımsal sıkıntıları yok Hertz'i düşük olmasına rağmen çoğu Android'i geçiyor tamam ekranı rakip Android'e göre kötü olabilir ama IPhone'daki ön kamera hiçbir telefonda yok aksini iddia edemezsiniz.
Ayrıca görünüş olarak da güzel duruyor. Çok sağlam düşmeyle kolay kolay kırılmaz.
Apple fanboyları diye konusuyosunda paran yetmediği için Android kullandığını az çok tahmin edebiliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.