2024 yılında iPhone 11 alınır mı?

Kont Turya

Picopat
Daha fazla  
Merhaba kullandığım cihaz eskidiği için yeni telefon almaya karar verdim. Bütçeme uygun iPhone 11 almayı düşünüyorum.

İş yerinde telefon kullanamıyorum. İş çıkışı ve hafta sonları ancak kullanabiliyorum. iPhone 11 eskidi ancak telefona fazla vakit ayıramadığım için yeterli olur diye düşünüyorum. Sizce hala alınabilir mi?

Android telefon önermeyin.

Ortalanma 15 bin TL civarlarına, uygun bir fiyata bulamadığınız sürece alınmaz.

Neden alınmaz söyle bakalım diyebilecegin tek şey güncelleme büyük ihtimalle.
dostum o fiyat o telefona verilmez kamerası ve güvenliğinden başka yararı yok benim işime yaramıyor çünkü play store ve ya google dan androide daha çok destek var ben iphone kötü demiyorum iphone androidden iyi de demiyorum 12 13 14 olur ama 11 olmaz.

Hocam ben 13 kullanıyorum Android'den geçtim ve çok fark yarattı her açıdan iyi gibi fiyata bir şey diyemem ama bence tercih edilebilir.

Minimum 13 al.

Hocam ben 13 kullanıyorum Android'den geçtim ve çok fark yarattı her açıdan iyi gibi fiyata bir şey diyemem ama bence tercih edilebilir.

Dostum 11 kullanmıyorsun ama 13 kullanıyorsun o ikisi arasında dağlar kadar fark var.

Dostum 11 kullanmıyorsun ama 13 kullanıyorsun o ikisi arasında dağlar kadar fark var.

Yakınlarımın çogu kullanıyor hocam hala verimli çalışıyor normal kullanım için istiyor arkadaş ve gayet alınabilir tasarım olarak da çok hoş duruyor ben Samsung'un tasarımını hiç sevmiyorum.

Yakınlarımın çogu kullanıyor hocam hala verimli çalışıyor normal kullanım için istiyor arkadaş ve gayet alınabilir tasarım olarak da çok hoş duruyor ben Samsung'un tasarımını hiç sevmiyorum.
yakında desteği bitecek zaten bence en ideal 12.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…