2024 Yılında LoL'e başlanır mı?

Sythexz

Hectopat
Daha fazla  
2024 yılında LoL'e başlamaya değer mi? Oyunları öyle o kadar kafasına takan biri değilim, sadece takımda troll olduğu zaman sinirleniyorum onun dışında kaybettiğimizde depresyona giren biri değilim yani. Bu arada Xbox Gamepass olduğu için ödüller de var gelişmem kolay olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2024 yılında LoL'e başlamaya değer mi? Oyunları öyle o kadar kafasına takan biri değilim, sadece takımda troll olduğu zaman sinirleniyorum onun dışında kaybettiğimizde depresyona giren biri değilim yani. Bu arada Xbox Game Pass olduğu için ödüller de var gelişmem kolay olur mu?

Bence başlama. Ama heveslendiysen oynayabilirsin.

Hiçbir zaman başlanmaz, ne bugün, ne yarın, ne de dün. Öğrenme süresi daha uzun fakat çok daha iyi olan Dota'ya başlayabilirsiniz. Ben 5 yıldır aktif oynuyorum, hayatımın en iyi kararıydı.

2024 yılında LoL'e başlamaya değer mi? Oyunları öyle o kadar kafasına takan biri değilim, sadece takımda troll olduğu zaman sinirleniyorum onun dışında kaybettiğimizde depresyona giren biri değilim yani. Bu arada Xbox Gamepass olduğu için ödüller de var gelişmem kolay olur mu?
Asla, Allah korusun.

ya orman ya hiç. Küfür işitmediğim değerim kalmadı başka koridor girince. Harika iş çıkarsam bile.

2024 yılında LoL'e başlamaya değer mi? Oyunları öyle o kadar kafasına takan biri değilim, sadece takımda troll olduğu zaman sinirleniyorum onun dışında kaybettiğimizde depresyona giren biri değilim yani. Bu arada Xbox Game Pass olduğu için ödüller de var gelişmem kolay olur mu?

Dota 2 başla, oyun kitlesi her şeydir. Kitlesi LoL'e göre çok daha iyi. Öğrenmen uzun sürer ama deli gibi uzun süre oynarsın. Mesela bana göre CS ile Valorant arasındaki en büyük fark kitle farkı Valorant'ta sinir krizi geçirirken CS de Ruslarla dalga muhabbeti yapabilirsin 0 İngilizce ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı