2024 yılında Xbox One S alınır mı?

2024 yılında ikinci el Xbox One S alınır mı? Seneye alacığım için. Bir de PS al falan demezseniz sevinirim oyunları çok pahalı. Xbox One S alırsam Game Pass de alacağım.
Dostum PS’de de abonelik sistemi mevcut aslında, eğer özel oyunlarını seviyorsan o abonelik sistemi de seni memnun edecektir, hele ilk defa kullanıyorsan. Yoksa One S’de bence alınabilir.

2024 yılında ikinci el Xbox One S alınır mı? Seneye alacığım için. Bir de PS al falan demezseniz sevinirim oyunları çok pahalı. Xbox One S alırsam Game Pass de alacağım.
Hocam Playstation game pass gibi abonelik sistemi var 1 yolluk alırsan aylık 38 TL’ye geliyor ama Şuan bir aylık game pass 80 TL ama Xbox one s’de alınır.

Hocam Playstation game pass gibi abonelik sistemi var 1 yolluk alırsan aylık 38 TL’ye geliyor ama Şuan bir aylık game pass 80 TL ama Xbox one s’de alınır.
Birde Xbox series s 2. Elde uygun fiyat ama kısıtlı bir bütçen varsa Xbox one s al. Xbox SS alırsan hem yeni nesil oyunlarında oynarsın.

Hocam PlayStation Game Pass gibi abonelik sistemi var 1 yolluk alırsan aylık 38 TL'ye geliyor ama şu an bir aylık Game Pass 80 TL ama Xbox One S'de alınır.

Bir de Xbox Series S 2. elde uygun fiyat ama kısıtlı bir bütçen varsa Xbox One S al. Xbox SS alırsan hem yeni nesil oyunlarında oynarsın.

1 yıllık olanı bulamadım.

Son düzenleme:
2024 yılında ikinci el Xbox One S alınır mı? Seneye alacığım için. Bir de PS al falan demezseniz sevinirim oyunları çok pahalı. Xbox One S alırsam Game Pass'te alacağım.

Şimdi şöyle bir yıldan fazla One S kullandım aşırı performans bekleme zaten ama onun yerine 2. el Series S alabilirsen daha iyi olur One S oyun çıkmaz daha yine de bütçen yetersizse One X bakabilirsin bazi oyunlarda 4K var 60FPS'de cabası sorunun cevabı One S alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı