2024'te APU sistem toplanır mı?

benpain

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba soru başlıktaki gibi öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum FM Valorant Minecraft GTA vb. oyunlar oynarım. Bir de VirtualBox kullanmam lazım bunlar için APU sistem yeterli midir? Bütçe 15k ile 20k arası

25K bütçeye 4060 civarında sistem toplarsınız.
Kısacası o bütçeye toplanmaz.

Bence APU sistemler düşünüldüğü kadar sağlıklı değil, 4-5 yıl önce çok fazla APU sistem toplayan vardı fakat senin bütçen oldukça yüksek. APU sistem yerine ekran kartı dahil hazır sistemlere göz atabilirsin.

25k bütçeye 4060 civarında sistem toplarsınız.
Kısacası o bütçeye toplanmaz.

Ya aslında şöyle abartı bir şey istemiyorum oyunları abartı şekilde oynamam yukarıda yazdıklarımı karşılayacak şekilde bir sistem istiyorum kısaca maaliyeti minimuma indirmem lazım. @mechimechi @sado01 @spaghettisosu

Ya aslında şöyle abartı bir şey istemiyorum oyunları abartı şekilde oynamam yukarıda yazdıklarımı karşılayacak şekilde bir sistem istiyorum kısaca maaliyeti minimuma indirmem lazım.
2.elden RX6600'lü bir şeyler toplayabiliriz isterseniz? APU sistem ile o kadar tatmin olmazsınız.

2. el alacaksan güvenli al ki pişman olma, fakat attığım sistem sizi bayağı bir götürür gayet iyi bir sistem tasarruf için performansdan düşmeye gerek yok zaten parayı 1 kere vereceksin ileride pişman olma.

2. el alacaksan güvenli al ki pişman olma, fakat attığım sistem sizi bayağı bir götürür gayet iyi bir sistem tasarruf için performansdan düşmeye gerek yok zaten parayı 1 kere vereceksin ileride pişman olma.
dediğiniz gibi tabi de ben elimden geldiğince bütçeyi kısmak istiyordum 0 olması daha ön planda ama bazı parçalarda ekran kartını belki 2.el alabilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı