Dağlar kadar performans farkı var.
Anladım çantaya at götür kolaylığı var diye Sony diyordum. Xbox maşallahı var kütük gibi.
Dağlar kadar performans farkı var.
Biraz öyle, ama konsolu laptop sanmayın neticesinde gamepad ile rahat deneyim sunuyor kendisi sabit durur.Anladım çantaya at götür kolaylığı var diye Sony diyordum. Xbox maşallahı var kütük gibi.
Konsollara dair bilgim yok fat nasıldır sıkıntılı oluyormuş herhalde. Kronik sıkntı mı yoksa başka bir şey mi?
Biraz öyle, ama konsolu laptop sanmayın neticesinde gamepad ile rahat deneyim sunuyor kendisi sabit durur.
4 civarına Xbox One alabilirsiniz hocam PS4'ler 6 7 arası, eğer özel bir oyun oynamayacaksanız Xbox One alabilirsiniz veya özel oyun oynamak istiyorum diyorsanız bir PS3 alın ileride üstüne ekleyip PS3'ü satıp 4 alırsınız.
Bu arada özel oyun falan oynamıyorum klasik oyunlar GTA RDR pes FIFA.
Hem fat kasa hem Pro kullandım PS 4'ü, katılmadığım yerler var:Isınma problemi çok oluyor fanları fazla sesli fazla bakım istiyor fat PS4'ler PS3'ler içinde aynı.
Hemen hemen aynı.One ile 4'ün performans farkı var mı hocam.
Sabit durmasını istesem masaüstü bilgisayar bakardım.
One ile 4'ün performans farkı var mı hocam.
Hem fat kasa hem Pro kullandım PS 4'ü, katılmadığım yerler var:
Isınma fat ve Slim'lerde oluyor Pro'da yok.
Fan sesi var zaten adettendir.
Fazla bakım istemiyor, zira Xbox One ile aynı düzeyde ve aralıklarda bakım yeterli oluyor.
Hemen hemen aynı.
Hem fat kasa hem Pro kullandım PS 4'ü, katılmadığım yerler var:
Isınma fat ve Slim'lerde oluyor Pro'da yok.
Fan sesi var zaten adettendir.
Fazla bakım istemiyor, zira Xbox One ile aynı düzeyde ve aralıklarda bakım yeterli oluyor.
Hemen hemen aynı.
Fan sesi kronik dediğim gibi.Ama benim Pro cihazım bakımlı olsada uçak oluyordu oyunlarda![]()
Hemen hemen aynı.
Fan sesi kronik dediğim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.