2024'te PS4 alınır mı?

• Konuyu başlatan 358319
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 11.937
4 civarına Xbox One alabilirsiniz hocam PS4'ler 6 7 arası, eğer özel bir oyun oynamayacaksanız Xbox One alabilirsiniz veya özel oyun oynamak istiyorum diyorsanız bir PS3 alın ileride üstüne ekleyip PS3'ü satıp 4 alırsınız.

Konsollara dair bilgim yok fat nasıldır sıkıntılı oluyormuş herhalde. Kronik sıkntı mı yoksa başka bir şey mi?

Isınma problemi çok oluyor fanları fazla sesli fazla bakım istiyor fat PS4'ler PS3'ler içinde aynı.

Biraz öyle, ama konsolu laptop sanmayın neticesinde gamepad ile rahat deneyim sunuyor kendisi sabit durur.

Sabit durmasını istesem masaüstü bilgisayar bakardım.

4 civarına Xbox One alabilirsiniz hocam PS4'ler 6 7 arası, eğer özel bir oyun oynamayacaksanız Xbox One alabilirsiniz veya özel oyun oynamak istiyorum diyorsanız bir PS3 alın ileride üstüne ekleyip PS3'ü satıp 4 alırsınız.

One ile 4'ün performans farkı var mı hocam.

Isınma problemi çok oluyor fanları fazla sesli fazla bakım istiyor fat PS4'ler PS3'ler içinde aynı.
Hem fat kasa hem Pro kullandım PS 4'ü, katılmadığım yerler var:
Isınma fat ve slim'lerde oluyor Pro'da yok.
Fan sesi var zaten adettendir.
Fazla bakım istemiyor, zira Xbox One ile aynı düzeyde ve aralıklarda bakım yeterli oluyor.

Hemen hemen aynı.

Sabit durmasını istesem masaüstü bilgisayar bakardım.

Çok fazla yok bilindiği kadarıyla sadece Cyberpunk'ta problemler var Xbox onede.

Isınma fat ve Slim'lerde oluyor Pro'da yok.
Fazla bakım istemiyor, zira Xbox One ile aynı düzeyde ve aralıklarda bakım yeterli oluyor.

Hemen hemen aynı.

Ben yanlış yazmışım Pro'larda problem yok fatler için demiştim :D

Isınma fat ve Slim'lerde oluyor Pro'da yok.

Hemen hemen aynı.

Ama benim prom bakımlı olsa da uçak oluyordu oyunlarda :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı