2024'te Windows 11 mi Windows 10 mu?

Genel kullanıcı deneyiminden bahsediyorum. Çok basit bir örnek vereyim bazı Windows 11 sistemlerde LoL'de kitlenme sorunu mevcut.

Ayrıca TPM kaldırmak Windows'un desteklediği bir eylem değil ve yakında engelleme getirecekler.
Hocam bu işlerle çok aram yok TPM'in olayını bilmiyorum ancak Bios arayüzünden açılıp kapabiliyordu, yanlışsam cahilliğime verin.

Genel kullanıcı deneyiminden bahsediyorum. Çok basit bir örnek vereyim bazı Windows 11 sistemlerde LoL'de kitlenme sorunu mevcut.

Ayrıca TPM kaldırmak Windows'un desteklediği bir eylem değil ve yakında engelleme getirecekler.
Attığın konuda sorunun Windows 11 ile alaklı olduğunun garantisini nerden verebiliyorsun?
Sana inat LoL indirip video atasım geldi.
Kullanıcı deneyiminden kastın, popüler kültür köleleri olabilir mi?
Engelleme getiremezler ve Custom ISO var.

Attığın konuda sorunun Windows 11 ile alaklı olduğunun garantisini nerden verebiliyorsun?
Sana inat LoL indirip video atasım geldi.
Kullanıcı deneyiminden kastın, popüler kültür köleleri olabilir mi?
Engelleme getiremezler ve Custom ISO var.
Neyini savunuyorsun şu çöp işletim sisteminin? Sende sorun yaşanmıyor olması benim umrumda değil. İnternette binlerce sorun yaşayan insan var. Asıl popüler kültür kölesi sensin kelimenin anlamını öğren önce.

Neyini savunuyorsun şu çöp işletim sisteminin? Sende sorun yaşanmıyor olması benim umrumda değil. İnternette binlerce sorun yaşayan insan var. Asıl popüler kültür kölesi sensin kelimenin anlamını öğren önce.
Sorun yaşayanların çoğu bilgisayarı kullanmayı bilmiyor, gereksiz uygulama ve dosyalarla dolduruyor.
Asıl problem sizin gibi kafalarda. Windows 11'i kurduğum her bilgisayarda en ufak sorun çıkmadı.

Neyini savunuyorsun şu çöp işletim sisteminin? Sende sorun yaşanmıyor olması benim umurumda değil. İnternette binlerce sorun yaşayan insan var. Asıl popüler kültür kölesi sensin kelimenin anlamını öğren önce.

Windows 10'da sorun yaşayan milyonlarca insan olmadı mı? İllaki sorun oluyor zaten, Windows 11 bayağı iyi şu an.

O binlerce sorun zamanında Windows 10'da da yaşandı. O yüzden gidip de birinin işletim sistemini savunup savunmamasına karışamazsın. Sana göre Windows 11 başkalarında sorun yaratıyor diye çöp tabii ama Windows 10'a gelince sorunları saydığımızda çöp olmuyor nedense. Doğru düzgün yorum yapmayı öğrenin, burası her gelen gidene laf sokabileceğiniz bir platform değil.

Son düzenleme:
O binlerce sorun zamanında Windows 10'da da yaşandı. O yüzden gidip de birinin işletim sistemini savunup savunmamasına karışamazsın. Sana göre Windows 11 başkalarında sorun yaratıyor diye çöp tabii ama Windows 10'a gelince sorunları saydığımızda çöp olmuyor nedense. Doğru düzgün yorum yapmayı öğrenin, burası her gelen gidene laf sokabileceğiniz bir platform değil.
6 aylık konuya neden cevap veriyorsun sorunların mı var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı