2024'te Windows 7 kullanılır mı?

Excalibur'u ablam üniversite için yarım dönemlik aldı bende 2 GB RAM i3 işlemcili bir PC'ye geçtim. Linux Mint denedim onda bile takılıyordu. Bende en son Windows 7 kurdum sizce hata mı ettim? Önerdiğiniz bir işletim sistemi falan var mı bu PC için?

Eski bir Laptop'unuz varsa Linux tek çaredir. Bence Linux hafif dağıtımları deneyebilirsiniz. Linux Mint'in Xfce sürümü var, antiX, MX Linux, Linux Lite vb. dağıtımları deneyebilirsiniz fakat Linux Mint Cinnamon normalde kasmamalı şaşırdım biraz. Sisteminiz bence o kadar rezil değil :D.
 
Kullanılır ama bir yerde karşına söyle bir yazı çıkınca
" Windows 7 artık bu programı kaldırmaz Windows 11 kur, sana desteğim yok vb. "
O zaman güncellersin. Ayrıca koruma da yok virüsler daha kolay bulaşır.
Cihazın özellikleri iyi.
Güncel bir versiyon kur.
 
Windows 7 Enterprise kullanıyorum ve Steam üzerinden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.Eki Görüntüle 2114100Eki Görüntüle 2114104

Sanırım Windows Vista tema paketi kullanıyorsunuz, Windows 11 için uyumlu mudur acaba?

Windows 7 Enterprise kullanıyorum ve Steam üzerinden herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayım.Eki Görüntüle 2114100Eki Görüntüle 2114104

Son bir soru sormak istiyorum da o Steam, Discord simgelerini nasıl yaptınız hocam? Bir tür icon paketi falan mı?
 
Intel(R) Celeron(R) CPU N3350 1,10 Ghz işlemcili, 4 GB RAM'li, 64 GB SSD takılı bir Mini PC sahibiyim. Windows 10 yüklü geldi ama işlemci kullanımı en ufak şeyde %100 oluyor ve çok kasıyor. Linux sürümlerini denedim ama kablosuz ağımı görmediği için bir şey yapamadım. Bilgisayarı sadece Media Player olarak kullanıyorum. Acaba Windows 7 yüklersem işlemci sorunum ortadan kalkar mı? Chrome'da yeni sekme açsam bile %100 oluyor hemen.
Windows 10 LTSB 2015 kur.
 
Diger laptop bilgisayarımda Ultimate kullanıyorum günlük kullanım için hala mükemel.
 

Geri
Yukarı