2024'te Windows 7'ye geçilir mi?

Emin3535

Kilopat
Merhaba, eskilere dönmek istediğim için Windows 7'ye geçmeyi planlıyorum. Kağıt üzerinde destek kesildi vs vs. gibi çok eksi konuşuluyor ancak gerçek kullanıcıları varsa yaşadığı eksilerden bahsedebilir mi? Bilgisayarım oyuncu laptopu ancak oyunla çok aram kalmadı. Opera indirip internette falan takılacağım dizi film vs. bunlar için uygun mudur? Bir de 144Hz destekliyor mu?

Merhaba, eskilere dönmek istediğim için Windows 7'ye geçmeyi planlıyorum. Kağıt üzerinde destek kesildi vs vs. gibi çok eksi konuşuluyor ancak gerçek kullanıcıları varsa yaşadığı eksilerden bahsedebilir mi? Bilgisayarım oyuncu laptopu ancak oyunla çok aram kalmadı. Opera indirip internette falan takılacağım dizi film vs. bunlar için uygun mudur? Bir de 144Hz destekliyor mu?

Artık Steam bile desteklemiyor nostaji iyidir ama geçilmez

Windows 7'ye geçmek yerine bilgisayarınıza skin yükleyebilirsiniz Windows 7 gibi gözükmesi için.
Böyle videolar yardımcı olabilir, (video temsili.)
Bu videoda bir de start menüsü Windows 8 gibi kalmış StartIsBack gibi uygulamalarla Windows 7 gibi yapılabiliyor orasıda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır geçilmez şahsen önermiyorum ama cihazın kötüyse Windows 7 yerine Win 8.1 ya da Linux geçmelisin.

Cihazım kötü değil ancak oyunlarla aram yok. Sadece temel işler için yani internette gezmek film dizi izlemek için kullanacağım. Bu konuda ne gibi sorunlar yaşarım? Yaşar mıyım?

Bilgisayarda driver vs güncellemeler alamazsınız (sanırım.)
Cihaz güncelleme almadığından ve koruması olmadığından saldırılara daha açık olursunuz.
Ve işletim sistemi eski, tarayıcılarda eski sisteme optimize edilmeye çalıştığından onlarda yavaş olur.

Cihaz güncelleme almadığından ve koruması olmadığından saldırılara daha açık olursunuz.
Ve işletim sistemi eski, tarayıcılarda eski sisteme optimize edilmeye çalıştığından onlarda yavaş olur.

Ve Chrome vb gibi tarayıcılar desteği kesti, Internet Explorer'da çalışmıyor.

Cihazım kötü değil ancak oyunlarla aram yok. Sadece temel işler için yani internette gezmek film dizi izlemek için kullanacağım. Bu konuda ne gibi sorunlar yaşarım? Yaşar mıyım?

Evet yaşarsın Linux öneririm sana ona Windows 7 teması falan kurarsın.

Ve Chrome vb gibi tarayıcılar desteği kesti, Internet Explorer'da çalışmıyor.
Anladım. Teşekkür ederim.

Hocam bilgisayarınız Windows 10 ve 11 destekliyorsa geçmeye gerek yok ama Dual boot yapabilirsiniz isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı