2024'te Xbox One S alınır mı?

Hocam akşam işten gelince 2-3 oyun oynamak için yeni nesil konsollara 10-11bin TL vermek saçma geliyor. Hatta ben One S yerine One bile alabilirim, sadece 1-2 saat işimi görsün yeterli. Film izliyorum-Minecraft ve Asphalt oynuyorum bu kadar.
Bulunduğunuz bölgede şuan olmayabilir ama beklerseniz illa ki çıkacaktır, ya da başka şehirden almayı deneyin, One S yerine Series S almanız daha mantıklı ve iyi olacaktır, performans ve grafik farkı çok fazla var.

1723671711892.png

Bulunduğunuz bölgede şu an olmayabilir ama beklerseniz illaki çıkacaktır, ya da başka şehirden almayı deneyin, One S yerine Series S almanız daha mantıklı ve iyi olacaktır, performans ve grafik farkı çok fazla var.

Eki Görüntüle 2284674

Haklısınız hocam, en iyisi uygun bir teklif gelene kadar beklemek, zaten acelesi yok.

Arkadaşlar ben uzun süredir PC ile ilgilenen bir kişiyim ve artık sıkıldım, hayatımda hiç oyun konsolu alıp denemedim. Şu aralar sadece Asphalt unite ve Minecraft oynamak için 2. el bir Xbox One S almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?

Bütçe: 7.000TL

O fiyata Series S bulunabilir bence ama One serisi istiyorsanız One X alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı