2024'te Xbox One alınır mı?

Hocam efsane fiyat diğer hocaların dediği gibi dolandırıcı değilse gözünüz kapalı alın.

İlan eski olmamasına rağmen adama wpdan mesaj gitmedi bile :D

Param Güvende olmadan sakın almayın!

Yok hocam naptınız.

İlan eski olmamasına rağmen adama wpdan mesaj gitmedi bile :D

Yok hocam naptınız.

Belki uyuyordur bilemeyiz :D

İsteyen alabilir arkadaşlar benim param yetmiyor maalesef bu yaz çalışamadım çünkü.

Eğer alacak arkadaşlar varsa 3 aydır kullanan biri olarak söylüyorum.
1. uygun fiyata bulursanız kaçırmayın. Dolaptan veya sahibinden Param Güvende ile almanızı öneririm ama en iyi seçenek görerek almak.
2. oyunları çok uygun fiyat. İndirimle GTA 5 80 TL RDR 1 ve 2 set 280 TL NFS Payback 35 TL Batman Arkham Knight 20 TL Forza Horizon 4 standart 200 TL'ye geliyor.
3. eğer PC niz var ise ve ağır oyunları açabilip oynanacak FPS veriyorsa bence almaya gerek yok çünkü tüm oyunları 30 FPS çalıştırıyor.
4. geriye uyumluluk var original Xbox, Xbox 360 oyunlarını optimize bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
5. eğer uyguna bulunursa One S modelilini kesinlikle tercih edin.
6. HDMI çıkışı zarar görmemiş olmasına dikkat edin. Çok çabuk zarar görüp temazsızlık yapabiliyor.
7. ve en önemlisi 1 TB alın kesinlikle. Yoksa 500'den 150'si sisteme gidiyor 350 kalıyor 2 3 oyunda hafıza doluyor. Bende GTA 5 90 GB RDR 80 Forza 100 GB yer kaplıyor. Sonra depolama yeri kalmıyor.

Eğer alacak arkadaşlar varsa 3 aydır kullanan biri olarak söylüyorum.
1. uygun fiyata bulursanız kaçırmayın. Dolaptan veya sahibinden Param Güvende ile almanızı öneririm ama en iyi seçenek görerek almak.
2. oyunları çok uygun fiyat. İndirimle GTA 5 80 TL RDR 1 ve 2 set 280 TL NFS Payback 35 TL Batman Arkham Knight 20 TL Forza Horizon 4 standart 200 TL'ye geliyor.
3. eğer PC niz var ise ve ağır oyunları açabilip oynanacak FPS veriyorsa bence almaya gerek yok çünkü tüm oyunları 30 FPS çalıştırıyor.
4. geriye uyumluluk var original Xbox, Xbox 360 oyunlarını optimize bir şekilde oynayabiliyorsunuz.
5. eğer uyguna bulunursa One S modelilini kesinlikle tercih edin.
6. HDMI çıkışı zarar görmemiş olmasına dikkat edin. Çok çabuk zarar görüp temazsızlık yapabiliyor.
7. ve en önemlisi 1 TB alın kesinlikle. Yoksa 500'den 150'si sisteme gidiyor 350 kalıyor 2 3 oyunda hafıza doluyor. Bende GTA 5 90 GB RDR 80 Forza 100 GB yer kaplıyor. Sonra depolama yeri kalmıyor.

Hocam yazınız için teşekkür ederim. Peki kolsuz olarak alınır mı?

Hocam yazınız için teşekkür ederim. Peki kolsuz olarak alınır mı?

Fiyatı eğer uygunsa alınır. Zaten kol ile alacağın zaman kol da 2. el olacağı için 2. el temiz kol bulunabilir. Ben uygun fiyata 2. kol almıştım dolaptan. Kaç TL cihaz merak ettim.

Eğer öğrenciyim ya da param az diyorsan uygun ve temizse al kaçırma. Sonra bir kol alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı