2025 yılında 2.el iPhone 11 alınır mı?

berke 132435

Hectopat
Daha fazla  
2025 yılında iPhone 11 alınır mı? Redmi Note10s kullanıcısıyım 64 GB ve hafıza olarak özellikle bir de kamera olarak iş görmüyor. Artık Instagram'a içerik üretiyorum iyi bir kamera lazım. Redmi Note 14 Pro Plus gibi bir model düşündüm fakat Instagram yükleyince kalite düşüyor. Neyse ilimde 2.el iPhone 11 buldum yurt içi 128 GB tek değişen pil bir de ekran da 2 adet derin çizik var. 12.000 TL fiyatı bu cihaz alınır mı? İşimi görür mü? 13 14'e Redmi alacağıma bu daha mantıklı değil mi 2025 de alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat 12 kaça alsam iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmiden daha iyidir ama gene berbat,o kadar sinir oldum ki iPhone 11'den direk S24+'e geçtim. Kamerası iyi,uyguna alıyosunuz buda +, fakat pili berbat. 3 saat gitmiyordu bende.60hz olmasıda eksi tabi.

Normal şartlarda iphone 11 hala iş görebilecek bir cihaz bence. Eşim 2021 den beri kullanıyor hala bir kasma donma veya herhangi bir soruna şahit olmadık. Pilin değişmiş olması iyi çünkü kaç yıllık telefon ve yenilenen pil ile daha sağlıklı kullanım sunacaktır. Fiyatı ise makul duruyor. Pazarlık teklif et kabul ederse 10k gibi bir fiyat teklif et. Yada iki fiyatın arasında bir rakamla anlaşın. Bu arada 12 k da iyi fiyat bence.

Hem ön hem arka kamerada 4K 60 FPS videoyu bu fiyat bandındaki hiçbir cihazda çekemezsin, üstüne Instagram desteği var şu anda 11 kullanıyorum ben de, cihaz donma kasma zaten yapmıyor, alacağın Xiaomi'den çok çok daha iyi bir cihaz, o yüzden alınır ancak True Tone özelliğinin çalıştığına dikkat et telefon pil sağlığı yüzdesini gösteriyor mu buna dikkat et ICloud'dan çıkış yapılı olsa bile cihazı sıfırla iCloud tekrar gelecek mi kontrol et bazı cihazlar kırılmış oluyor eğer kırılmışsa iCloud geri gelecektir, bütün kameralara tek tek bak videolara fotoğraflara hoperlöre yapılabilecek her testi yaparak al.

Arkadaş benim cihazın ilanından bahsediyor, tesadüf eseri burada konusunu gördüm 😂 ekrandaki çizikler dediğim gibi koruyucu üstündeyken ekran açıkken görünmüyor, yalnızca kapalı ekranda. Pili %80'lere düşmüştü sürekli şarj aletiyle gezmemek için mecbur pilini değiştirmiştim, bu fiyattaki bir cihazın pilini sırf uyarı vermesin diye serviste uçuk fiyatlara değiştirmenin de anlamı yoktu. Arkadaş buradaki yorumlara istinaden 10 bin demiş sanırım, fiyatı düşmeyince vazgeçti 🙋‍♂️

Arkadaş benim cihazın ilanından bahsediyor, tesadüf eseri burada konusunu gördüm 😂 ekrandaki çizikler dediğim gibi koruyucu üstündeyken ekran açıkken görünmüyor, yalnızca kapalı ekranda. Pili %80'lere düşmüştü sürekli şarj aletiyle gezmemek için mecbur pilini değiştirmiştim, bu fiyattaki bir cihazın pilini sırf uyarı vermesin diye serviste uçuk fiyatlara değiştirmenin de anlamı yoktu. Arkadaş buradaki yorumlara istinaden 10 bin demiş sanırım, fiyatı düşmeyince vazgeçti 🙋‍♂️

İlana nereden ulaşabilirim?

2025 yılında iPhone 11 alınır mı? Redmi Note10s kullanıcısıyım 64 GB ve hafıza olarak özellikle bir de kamera olarak iş görmüyor. Artık Instagram'a içerik üretiyorum iyi bir kamera lazım. Redmi Note 14 Pro Plus gibi bir model düşündüm fakat Instagram yükleyince kalite düşüyor. Neyse ilimde 2.el iPhone 11 buldum yurt içi 128 GB tek değişen pil bir de ekran da 2 adet derin çizik var. 12.000 TL fiyatı bu cihaz alınır mı? İşimi görür mü? 13 14'e Redmi alacağıma bu daha mantıklı değil mi 2025 de alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat 12 kaça alsam iyi olur?

Ben de Redmi Note 10S sahibiyim ben de aynı şeyi düşünüyorum aldıysan deneyimini anlatabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı