2025 yılında iPhone 13 alınır mı?

Schfacy

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, son zamanlarda telefon değiştirme ihtiyacı duyuyorum, elimde iPhone 7 Plus var, aslında çok bir sıkıntısı yok ancak 32 GB olduğundan dolayı çok zorluk çıkarıyor ICloud'um olmasına rağmen hiçbir şekilde istediğim şeyleri indiremiyorum. Fiyatlara baktığımda iPhone 13'ün fiyatı gayet makul gözüktü, içindeki her şey neredeyse 14'le aynı. Aynı fiyata çok daha iyi telefonlar alacağımın bende farkındayım S23-S24FE gibi, ancak elimde iPad olduğundan iOS kullanmak işimi çok rahatlatıyor. Bu keyfimden değil gerçekten çoğu işimde bana yardımcı oluyor, yoksa bende Samsung'un F/P ürünlerinden alırdım. Sizce iPhone 13 2025 yılında alınabilecek bir telefon mu? Veya yerini tutacak, tabletimle işimi götürecek başka telefonlar bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla iOS diyorsanız eğer sıfır 13 alacağınıza 2.el değişensiz 13 Pro vesaire bakın bence. Hem fiyatını hak etmediğini düşünüyorum hem de 35k ya 60Hz ekranlı telefon satmalarını saçma buluyorum.

İlla iOS diyorsanız eğer sıfır 13 alacağınıza 2.el değişensiz 13 Pro vesaire bakın bence. Hem fiyatını hak etmediğini düşünüyorum hem de 35k ya 60Hz ekranlı telefon satmalarını saçma buluyorum.
Arkadaş ne kadar süre kullancağını yazmamış, zaten 13'te maksimum 4 yıl daha güncelleme desteği alacak. Bence iPhone almamalı.

2025 yılında i7+ kullanıyormuşsun, i13 niye kullanılmasın? :) Ancak düz modelden ziyade Pro modelini almaya çalışın. Gerekirse kısa süre kullanılmış ikinci ellere bakın.

Android kullanabilirseniz yurt içi olarak 14T Pro çok iyi bir tercih olur sizin için. 512 GB depolamalı modeli 31k civarında. Yurt dışı düşünürseniz S24 Ultra veya Xiaomi 14 Ultra bulabilirsiniz.

Arkadaş ne kadar süre kullancağını yazmamış. Zaten 13'te maksimum 4 yıl daha güncelleme desteği alacak. Bence iPhone almamalı.

Bana kalırsa bu bütçede bence de asla alınmamalı ancak illa iPhone isteniyorsa zorla Android önermekte mantıksız geliyor bana. Sonuçta kullanacak kişi kendisi. Her ne kadar arkadaş için güzel bir yükseltme olsa da diğer telefonlarla kıyaslayınca arada ciddi bir fark oluşuyor.

Düz iPhone modelleri normal şartlarda hiçbir şekilde ne ikinci elde ne de sıfır olarak alınmaz fakat iPad var diyorsunuz, bu durumda alınır tabii ki. Yoksa S24 FE çok daha doğru bir tercih. Ayrıca temiz ikinci el 13 Pro bulabilirseniz daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı