5700XT kullanan biri olarak yeni oyunlarda sıkıntı yasayabilirsin buna katılıyorum ama şu ana kadar çıkmış oyunların 1 veya 2'si dışında hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazsın RTX 2070 Super aramazsın onu belirteyim. Ben çok memnunum ama söylediğim gibi ne istediğine de bağlı biraz bu durum.
Aslında gayet uygun makineler rica etsem sistemini detayla anlatıp Rust gibi oyunlarda kaç FPS aldığını söyler misin benim için RTX özelliğinin pek anlamı yok.
CS2 dışında pek oyun oynamıyorum. Internetten değerlere bakmanı tavsiye ederim. Şunu belirteyim sadece ben biraz farklı kullanıyorum ekran kartını bendeki performansı daha farklı olacaktır.
Rehber: RX 5600/XT ve RX 5700/XT ile İleri Seviye Overclock ve Undervolt
GPU ile hız aşırtma yapıldığında modele bağlı olarak performansı %5 ile %20 oranında artırabilirsiniz. Zor da olsa bazı senaryolarda ise bu değer daha yukarı çıkabilir. Overclock süreçlerinde hep bahsettiğimiz gibi, risk her zaman var. Ancak ne yaptığınızı biliyorsanız ve adımları doğru...www.technopat.net
Rehber: (Navi 10) RX 5XXX VRAM Timing ve Gecikme İlişkisi [%1 FPS, Latency, Stutter, Overclock]
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikte Navi 10 (RX 5600 - RX 5700) serisi için Memory Timing ve overclock yaparak nasıl daha iyi bir oyun deneyimi yaşanılabileceğini anlatacağım. Genel Bilgilendirme: Konunun asıl amacı stabil bir şekilde yüksek bellek frekanslarına düşük gecikme değerleri...www.technopat.net
Rehber: [NAVI 10] RX 5600 - RX 5700XT için frekans voltaj ve performans ilişkisi
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle birlikte NAVI 10 (RX 5600/ XT- RX 5700/ XT) serisi için Frekans, overclock, voltaj ve performans dörtgeninden nasıl efektif olarak yararlanıp maksimum performans ve verimlilik ile daha iyi bir oyun deneyimi yaşanılabileceğini anlatacağım. Bu rehberdeki amaç...www.technopat.net
Sapphire Nitro, ASUS TUF özellikle EVO, ASUS Dual, MSI Gaming X dışındaki modellere bakmanı pek tavsiye etmem. Bunları alamazsan Sapphire Pulse olabilir. Diğer markalar ic denetleyicilere termal pad koymadığı için hotspot değerleri çok yüksek seviyeye çıktığından istenilen performansı yakalayamayabiliyorsun.
Ama RX 6600 veya RX 6600 XT de alabilirsin ki bu kartların çok daha verimli olduğunu da belirteyim.
Değerler normal gibi duruyor. GPU-Z de alın. 5700XT konusunda hemen hemen aynı kartlar ama dediğim konular 5700XT'yi geri plana atıyor maalesef. Mesh Shading, Ray Tracing.. büyük eksikler.Hazır varken size atayım hocam bu ilanda olan dereceler normal midir? https://shbd.io/s/RcbRvQev
Hocam bir de ne olur ne olmaz RX 5700XT ile RTX 2070s in arasındaki FPS farkı DLSS ile birlikte kaçtır.
Değerler normal gibi duruyor. GPU-Z de alın. 5700XT konusunda hemen hemen aynı kartlar ama dediğim konular 5700XT'yi geri plana atıyor maalesef. Mesh shading, Ray Tracing. Büyük eksikler.
1K için böyle bir riske girmezdim ben. En temizi 6500'e 2070S alıp geçmek.Evet büyük sorunlar ama çok daha uygunlar bilmiyorum bu sorunları kenara bırakabilirim belki bir Galax 2070s var 6K tek fanı yok hala serin diyor ama emin olamıyorum sence 6.5 k ya coil whine sorunlu mu 6 k ya tek fanı olmayan mı yoksa internet cafeden çıkmış saphirre Nitro 5700XT mi? Amd nin fiyat 5.5k
1K için böyle bir riske girmezdim ben. En temizi 6500'e 2070s alıp geçmek.