2025'te Monster alınır mı?

Bütçe
45-50.000 TL

yaelc

Hectopat
Merhaba, makine teknikerliği okuyorum. Hem ders hem de oyun için kullanabileceğim, beni götürecek bir laptop arayışındayım. Monster laptopların kötülendigini biliyorum ve bunun icin bilgi almak istiyorum.

50k altinda hangi modeli önerirsiniz?

Birisini 5 sene, birisini 3 sene önce aldım. Hala kullanıyorum. Çevremdeki kişilere de aynı şekilde aldık. İki farklı arkadaşım 4 senedir kullanıyor. Hepsi çok memnun. Neden alınmaz dediniz, merak ettim.
Fiyatına göre kötü kasa kullanıyor, aynı şekilde excalibur gibi modellerde kötü kasa kullandığı için bütçelerinde leşten farksızlar, çoğu modelleri ısınan, mavi ekranlı kronik modeller.

Fiyatına göre kötü kasa kullanıyor, aynı şekilde excalibur gibi modellerde kötü kasa kullandığı için bütçelerinde leşten farksızlar, çoğu modelleri ısınan, mavi ekranlı kronik modeller.
Isınma sorunu var, evet. Ama genellikle uzun süre temizlik yaptırmayınca oluyor. Senede iki defa ücretsiz temizliğe gönderiyoruz. Biraz önüne geçiyor.

Excalibur'un yeni modelleri o kadar kötü değil, termal pad'le geliyor, ısınma sorunu yok, sallamadan önce biraz düşünün isterseniz.

Excalibur'un yeni modelleri o kadar kötü değil, termal Pad'le geliyor, ısınma sorunu yok, sallamadan önce biraz düşünün isterseniz.

Fark ettiyseniz bütçelerinde ve çoğu modelleri demişim, tüm ürünlerine yönelik bir kötülemede bulunmadım Murat bey, iyi sosyaller dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı