İnceleme 2025'te Nothing Phone 1

Yeterli benim için ekran süresi teşekkür ederim.

Evet hocam halen mutluyum sadexe şarjı biraz hizli bitiyor onun dışında gayet yeterli ve akıcı şuan.
Performans konusunda olumsuz birşey yaşadınız mı, sizce A36 yerine alınabilir mi?

Performans konusunda olumsuz birşey yaşadınız mı, sizce A36 yerine alınabilir mi?
Düşünmeden alın. A serisi Samsung almayı düşünmeniz bile hata, hem elektronik atık hemde Custom ROM'la bile kurtarılamıyor. kamera, chipset, yazılım, ekran, dizayn vs. hepsinde daha iyi Phone (1)

Hocam sizce bugünlerde bu bütçeye alınır mı bu cihaz? Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum alınır mı sizce? veya siz kullanırken sorun yaşadınız mı?

Düşünmeden alın. A serisi Samsung almayı düşünmeniz bile hata, hem elektronik atık hemde Custom ROM'la bile kurtarılamıyor. kamera, chipset, yazılım, ekran, dizayn vs. hepsinde daha iyi Phone (1)
A serisi hakkında neden öyle diyorsunuz hocam.

İki cihaz arasında aşırız kararsız kaldım Nothing 2 yıllık bi cihaz olduğu için şüphelerim var biraz.

Hocam sizce bugünlerde bu bütçeye alınır mı bu cihaz? Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum alınır mı sizce? veya siz kullanırken sorun yaşadınız mı?
Eğer saf Android akıcılığı ve minimal bir telefon istiyorsanız öyle çok ağır oyun oynamayacaksanız kesinlikle alabilirsiniz. Güncelleme desteği bitse de Custom ROM'la çözersiniz (ki bende ROM yapıyorum yardımcı olurum size) bu telefonun K20 Pro/S10+ gibi ömrü uzun olacak. Ama 18 bine alınır mı orası biraz tartışılır, yinede bu fiyatta bu kaliteyi hissiyatı veren telefon yok. Chipset olarak belki dersiniz bi fiyata F5 var, A55 var falan POCO'ların anakartları sıkıntılı, Deadboot, UI Freeze gibi saçma sorunları var. A55'de görüp görebileceğiniz en abartılan elektronik atıklardan biri. Yani bu fiyata ya Phone 2(a) yada Phone (1).

Anladım hocam. Kamerasından memnun musunuz, resim veya video varsa çektiğiniz gönderebilme şansınız var mı?

A serisi hakkında neden öyle diyorsunuz hocam.

İki cihaz arasında aşırız kararsız kaldım Nothing 2 yıllık bi cihaz olduğu için şüphelerim var biraz.
A serilerinin ekranına bakın mesela A32'den tutun 56 ya kadar bakın, ekranda, RAM'de bataryada bir değişiklik var mı. Hepsi aynı 5000mAh bataryayı, ayni AMOLED paneli kullanıyor. Hepsi plastik yapıda ve kameraları neredeyse birbirinden farksız.

Anladım hocam. Kamerasından memnun musunuz, resim veya video varsa çektiğiniz gönderebilme şansınız var mı?
Buyrun, ama site kalitelerini düşürebilir

Dosya Ekleri

• IMG_20250727_193257412.jpg
    263,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250723_201304414.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20250721_152110467.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20250719_191520899.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250708_193957814.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…