İnceleme 2025'te Nothing Phone 1

Hocam telefonu halen daha kullanıyor musun? Deneyimlerini benle paylaşabilir misin 11899tl ye alamyı düşünüyorum da kamera konusunda şüphelerim var şuan ıp7 kullanıyorum geçtiğimde illa ki tatmin eder ama verdiğim paraya değecekte birşey almak istiyorum.

Son düzenleme:
Biraz düşüneyim. Bu fiyat iyi gibi.

A26 daha çok cezbeziyor beni.
Bu fiyata daha iyisi yok hocam, A26 bunun rakibi olamaz. Arada 2 gb ram farkı var başta zaten, onun dışında A26'da damla çentik ve genel olarak kalın çerçeve var ve sanırım plastik kasa, kablosuz şarj vs. de yok. Bu telefonun rakibi A20 serisi değil zaten, karşılaştırma biraz alakasız olmuş. Ben 2 seneden fazladır kullanıyorum sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.

Hocam bugün geliyor 11.899Tl ye aldım 200tl de cashback dahilinde 11.699tl ye gelecek inşallah bi 1-1.5 yıl bende sorun yaşamadan kullanırım Ip7 den geçeceğim bu cihaza

Biraz düşüneyim. Bu fiyat iyi gibi.

A26 daha çok cezbeziyor beni.
Hocam ne aldın ?

Son düzenleme:
Hocam bugün geliyor 11.899Tl ye aldım 200tl de cashback dahilinde 11.699tl ye gelecek inşallah bi 1-1.5 yıl bende sorun yaşamadan kullanırım Ip7 den geçeceğim bu cihaza

Hocam ne aldın ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Iphone 7'den geçince çağ atlarsınız muhtemelen, arkadaşım da Iphone 6s'ten Nothing Phone 2A'ya geçti ve çok memnun. Bugün kontrol ettiğimde fiyat artmıştı Evofone sitesinde, özel bir indirim falan mı var yoksa normal fiyatı mı düşmüştü?

İndirim tarzı bişi vardı hocam ordan denk geldi normalde S24fe alıcaktım ama zaten Np1 beklentimi karışalaycağı için fazla parayla 5gr altın aldım 22K ya 11.899 liraya da np1 sipraiş ettim 200tl cashback ile de net 11.699tl oldu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-19 204839.png
    59 KB · Görüntüleme: 36
One UI'dan vazgeçmem ben.

Hocam ne aldın ?
Bir şey almadım henüz. A06 ile devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…