2026 YKS konuları yetişir mi?

yigitinho

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben şu an 11. sınıf öğrencisiyim ve 2026'da sınava gireceğim. Ancak şu ana kadar hiçbir şey çalışmadım, bomboş geçirdim yani 11. sınıf da bitti. Bu 3 seneyi bomboş geçirdim. Şimdi sorum şu: Eğer şimdi başlasam, YKS sınavında ilk 30 bin yapabilir miyim? Tecrübeli abilerim ve ablalarım cevap verirse sevinirim.

Öncelikle merhaba, ben şu an 11. sınıf öğrencisiyim ve 2026'da sınava gireceğim. Ancak şu ana kadar hiçbir şey çalışmadım, bomboş geçirdim yani 11. sınıf da bitti. Bu 3 seneyi bomboş geçirdim. Şimdi sorum şu: Eğer şimdi başlasam, YKS sınavında ilk 30 bin yapabilir miyim? Tecrübeli abilerim ve ablalarım cevap verirse sevinirim.

Rahatlıkla yapabilirsin. Tek yapman gereken disiplinli çalışma planının yanında öz güven.

Çok kıt bilgi vermişsin. Şuan TYT girdiğinde 20-30 net falan yapıyorsan bir senede SAY30K çok zor.
Seviyeni bilmiyorum, sıfıra yakın birisi 400 günde SAY 30K zor yapar ama, pek olası değil.

Çok kıt bilgi vermişsin. Şuan TYT girdiğinde 20-30 net falan yapıyorsan bir senede SAY30K çok zor.
Seviyeni bilmiyorum, sıfıra yakın birisi 400 günde SAY 30K zor yapar ama, pek olası değil.
50-60 net arası yapıyorum şuan tyt de.

Düzenli çalışan biri için (hergün aynı disiplinle) 250 gün bile yeterli.
Evet bence de öyle teşekkür ederim.

Düzenli çalışan biri için (hergün aynı disiplinle) 250 gün bile yeterli.
Öyle ezbere konuşarak olmuyor bu işler, TYT'de 30 net çeken eleman'ın halletmesi gereken tonlarca şey var. Sade düzenle disiplinle motivasyon konuşmasıyla olmuyor bu işler.

50-60 net arası yapıyorum şuan tyt de.
Ciddi efor sarf ederseniz SAY30K gayet mümkün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı