2026'da ekran kartı piyasası nasıl olur?

konpachiro

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600
RYZEN 5 5500
A 520 M-K
2*8 RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, sizce 2026'da ekran kartı fiyatları ne olur? Mesela 30 bin TL'lik bir ekran kartı kaç lira olur? Mevcut zam bilgileriyle bir tahmin yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 Super serisi iptal bile edilebilir haberleri dolaşıyordu, iptal edilmese bile fiyatı bindirilmiş şekilde piyasaya çıkar, ne kadar satış başarısı yakalar bilinmez. Zaten NVIDIA da oyun amaçlı ekran kartı satışlarını umursamıyor.

Hocam o kadar olmaz bence ama 38'den başlar gibi sonlara doğru 40 k civarına çıkar diye düşünüyorum.
5000 Super serisi iptal bile edilebilir haberleri dolaşıyordu, iptal edilmese bile fiyatı bindirilmiş şekilde piyasaya çıkar, ne kadar satış başarısı yakalar bilinmez. Zaten NVIDIA da oyun amaçlı ekran kartı satışlarını umursamıyor.
Hocam hızla yükselen enflasyon ve vergiler ile bi 45k-50k olur gibi.
Arkadaşlar AMD'den bahsediyordum.RX 9070xt almayı düşünüyorum haziran gibi çünkü.

Arkadaşlar AMD'den bahsediyordum. RX 9070XT almayı düşünüyorum haziran gibi çünkü.

2026 sonu dolar kuru anketi 54 lira falandı. Kur ilk 6 ayda ne kadar yükselir bilemeyiz, bunun yanında kur artınca fazladan kar marjı eklemeyi marifet sanan firmalar hadi üstüne bir %5-10 da ben koyayım kime yedirirsek kafasına girerlerse iyice yandık. Kartelleşme usulü iş yapılıyor kesin laf edemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı