2060 ve rezalet performansı

Hangi işlemciyi takacağım ? 1600AF'yi 3 Şubatta almışım. Yarın iade için son gün. Olacağı yoksa iade edebilirim.

MSI Afterburner ile ekran kartı kullanımı değerlerine bak çeşitli ayarlarda. Baktın düşük FPS'in yanında %90 ve altında bir ekran kartı kullanımı var bu durumda Ryzen 3600'e geçebilirsin. Güzel bir ikili olurlar.

Ekran kartı kullanımı %95 ve üzeri olmasına rağmen FPS düşükse farklı bir sorun olabilir.

Hangi işlemciyi takacağım ? 1600AF'yi 3 Şubatta almışım. Yarın iade için son gün. Olacağı yoksa iade edebilirim.
Bütçeni sarsmayacaksa 3060 veya belki 3100 (emin değilim) fıstık gibi olur. Diğer türlü hafif bir O.C. ile 1080p ultra ayarlarda mevcut işleminizi kullanabilirsiniz.

İşlemciler ne ara bu kadar pahalılaştı dedim de 3600'ün sıfırı bile 3500 TL olmuş. Boşuna sıfır almışsın o paralar verilmez, ikinci el rahatlıkla alabilirsin test edip. İşlemciler uzun ömürlü ve sorun çıkarma riski en az parçadır.

İşlemciler ne ara bu kadar pahalılaştı dedim de 3600'ün sıfırı bile 3500 TL olmuş. Boşuna sıfır almışsın o paralar verilmez, ikinci el rahatlıkla alabilirsin test edip. İşlemciler uzun ömürlü ve sorun çıkarma riski en az parçadır.
Şu an Ryzen işlemciler çok pahalı, 11400F bile 2,2K sıfır bulunabiliyor.

Elektrik az geliyor diye GPU idareli mi kullanır yani? Faturayı mı düşünür GPU? Fazla yakmayam çok zamlandı falan da der mi?

Sen ne anlatıyorsun ya? İğneleyici bir üslupla. Adam diyor işte güç yetersiz olursa tam performans vermez diye. Al 300W bir PSU tak bakalım 3070'i istediğin FPS değerlerini elde edebilecek misin? Sonra FPS ile PSU ne alaka deyip durmazsın.

Ben ilçede yaşıyorum. Test edebileceğim mesafede işlemci satan yok. Kargo ile alışverişte de herkes ilk parayı istiyor hak veriyorum ama güvenemiyorum.

Ben ilçede yaşıyorum. Test edebileceğim mesafede işlemci satan yok. Kargo ile alışverişte de herkes ilk parayı istiyor hak veriyorum ama güvenemiyorum.

CPB kapalı ise onu da kontrol edebilirsin. 1600 AF'nin stok hızı çok düşük çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı