2060S ve Ryzen 5 3600 sistem tavsiyesi

Hız olarak yaklaşık aynılar soğutma olarak Rog Strix daha iyi ama onun fiyatı yaklaşık 3500-3800TL bandında. Aynı fiyatta olsalar Rog Strix al derdim ama bence o fiyat farkına değmez.
Soğutma olarak fark varsa değmez çünkü akşamları işten geldiğimde en fazla 2-3 saat geçireceğim o yüzden o farkı vermeye gerek yok. Teşekkürler yorumun için.

Soğutma olarak fark varsa değmez çünkü akşamları işten geldiğimde en fazla 2-3 saat geçireceğim o yüzden o farkı vermeye gerek yok. Teşekkürler yorumun için.
ekran kartında en önemli konu soğutma arkadaşım. soğutma için değmez deme =) yarın birgün sıcaklıktan dolayı fps dropları yemeye başlarsan vah tüh dersin ama iş işten geçmiş olur. birde 3 - 4 sene bandında kullanmak istiyorsan kesinlike kasa içi soğutmana, ekran kartı işlemci soğutmana ve toz bakımlarına çok önem vermelisin.

ekran kartında en önemli konu soğutma arkadaşım. soğutma için değmez deme =) yarın birgün sıcaklıktan dolayı fps dropları yemeye başlarsan vah tüh dersin ama iş işten geçmiş olur. birde 3 - 4 sene bandında kullanmak istiyorsan kesinlike kasa içi soğutmana, ekran kartı işlemci soğutmana ve toz bakımlarına çok önem vermelisin.
Soğutmanın farkındayım ama çok vakit geçirmeyeceğim için o şekilde düşündüm. Sonuçta önerilen kartta kötü bir kart olduğunu düşünmüyorum ama yorumunuzu dikkatte alacağım teşekkürler :)

Monitör dahil 7500 2060S+3600 zor hatta imkansız gibi bir şey hocam. @EmreDoğann O sistem ortalama 7200-7600 bandında zaten. Monitöre de 1800 diyebiliriz ortalama.
Anladım,teşekkür ederim. Ekran kartını çıkaralım sistemden çünkü hediye olarak gelecek :) 2060 rog strix. Bunun dışında bileşenleri alacağım monitör de dahil

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı