2070 Super almak hata mı?

Purim

Hectopat
Yer
Ankara
Linkteki Palit RTX 2070 Super JS Ekran kartını indirimle 3785 liraya aldım. Ne düşünüyorsunuz, sizce hata mı ettim? 3000 serisini beklemeli miydim? Beklersem işlemci masrafı da çıkacaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, fiyat olarak çok iyi. Bence hata falan değil. Üzülmeyin. Oyunların keyfini çıkarın.

Bedavaya almışsınız hocam. Güle güle kullanın uzun seneler rahat rahat götürür. Ömrünü tamamlayınca o zamanki en güncel ile devam edersiniz takmayın bu kadar güncel yakalamak için her sene bilgisayar toplamak gerekiyor

Linkteki Palit RTX 2070 Super JS Ekran kartını indirimle 3785 liraya aldım. Ne düşünüyorsunuz, sizce hata mı ettim? 3000 serisini beklemeli miydim? Beklersem işlemci masrafı da çıkacaktı.
2070 süper uzuuuun yıllar yeter normal kullanıcıya. Boşa masraf yapmana gerek yok bence.

Niye hata olsun? 2000 serisi hâlâ daha çok güçlü. Bir günde eskiyebilir mi? Daha uzunca bir süre size çok iyi oyun oynatır. Güle güle kullanın. Ayrıca yeni 3070 o fiyata alamazdınız ve 3060 da tanıtılmadığı için başka altarnatifiniz yok zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı