2070 Super R7 3700X var sistemde. Valorant gibi bir oyunda 150 FPS alıyorum ortalama, 100'e bile düştüğü oluyor, kısıtlama yok 2K çözünürlük LoL'de de 120 150 FPS alıyorum, sebebi nedir?
Her şey doğru takılı. 650W Corsair PSU var. Aldığım zaman yeterli olacağı söylendi. Derece 65 civarı ama titanfall2 gibi oyunlarda oynuyorum. Bilirsin yüksek sistem istiyor (1060) ona rağmen Full ayarlar 2K oynarken 75 dereceyi buluyor. Ama sabit 144FPS düşme yok. Sorun sadece LoL ve Valorant'da oluyor nedense.
Her şey doğru takılı. 650W Corsair PSU var. Aldığım zaman yeterli olacağı söylendi. Derece 65 civarı ama titanfall2 gibi oyunlarda oynuyorum. Bilirsin yüksek sistem istiyor (1060) ona rağmen Full ayarlar 2K oynarken 75 dereceyi buluyor. Ama sabit 144FPS düşme yok. Sorun sadece LoL ve Valorant'da oluyor nedense.
CS'de 200-300 arası
Şimdi tekrar test ettim. CS'ye ilk girdiğimde 300 FPS yukarı zaman ilerledikçe düşüyor gibi. 5dkden sonra 120'ye kadar düşüyor.
Büyük ihtimalle Sicaktan ötürü frekans düşürüyor kart ,kasa kapakgi filitre bunları çıkararak bir de
Şu da var minimum 650 watt isteyen gpu ya tam 650 watt takmışsın ! En az 700 watt lazımdı PSU nun gücü yetmiyor olabilir.
Büyük ihtimalle Sicaktan ötürü frekans düşürüyor kart, kasa kapakgi filitre bunları çıkararak bir de
Şu da var minimum 650 Watt isteyen GPU'ya tam 650 Watt takmışsın! En az 700 Watt lazımdı PSU'nun gücü yetmiyor olabilir.
Büyük ihtimalle Sicaktan ötürü frekans düşürüyor kart, kasa kapakgi filitre bunları çıkararak bir de
Şu da var minimum 650 Watt isteyen GPU'ya tam 650 Watt takmışsın! En az 700 Watt lazımdı PSU'nun gücü yetmiyor olabilir.
@Silinen üye 600W bir güç kaynağı bile yetiyor böyle bir sisteme... NVIDIA onu öneriyor diye onu mu almak zorunda? Ekran kartının tükettiği güç belli zaten. Önemli olan güç kaynağının modelidir. Siz de sanırım 12V üzerinde 636W verebilen bir güç kaynağı kullanıyorsunuz sisteminizde. 700W yazısını okuyup almışsınız İmzanızda ki sistem şuan kullandığınız sistem ise o güç kaynağı 650W bile veremiyor.
@kado1082 İtopya'da ki arkadaş doğru söylemiş hocam, sıkıntı etmeyin. Corsair ise büyük ihtimalle sağlam bir güç kaynağıdır, Corsair'ın kötü güç kaynağı yaptığını çok görmezsiniz. Modelini söyleyebilir misiniz?