Ekran kartının güç girişleri takılı mı, PSU yeterli mi, sıcaklıkları kaç derecede geziyor bir de driverlar güncel mi?
Her şey doğru takılı. 650W Corsair PSU var. Aldığım zaman yeterli olacağı söylendi. Derece 65 civarı ama titanfall2 gibi oyunlarda oynuyorum. Bilirsin yüksek sistem istiyor (1060) ona rağmen Full ayarlar 2K oynarken 75 dereceyi buluyor. Ama sabit 144FPS düşme yok. Sorun sadece LoL ve Valorant'da oluyor nedense.
Her şey doğru takılı. 650W Corsair PSU var. Aldığım zaman yeterli olacağı söylendi. Derece 65 civarı ama titanfall2 gibi oyunlarda oynuyorum. Bilirsin yüksek sistem istiyor (1060) ona rağmen Full ayarlar 2K oynarken 75 dereceyi buluyor. Ama sabit 144FPS düşme yok. Sorun sadece LoL ve Valorant'da oluyor nedense.
CS'de 200-300 arası
CS'de 200-300 arası
Herhangi bir U. V işlemi yapıldı mı, BIOS sürümü güncel mi? Çok saçma geliyor.
Bana ısındığı için yapıyormuş gibi geldi. Kasanızın hava akışı yeterli olmayabilir.Her şey doğru takılı. 650W Corsair PSU var. Aldığım zaman yeterli olacağı söylendi. Derece 65 civarı ama titanfall2 gibi oyunlarda oynuyorum. Bilirsin yüksek sistem istiyor (1060) ona rağmen Full ayarlar 2K oynarken 75 dereceyi buluyor. Ama sabit 144FPS düşme yok. Sorun sadece LoL ve Valorant'da oluyor nedense.
CS'de 200-300 arası
Şimdi tekrar test ettim. CS'ye ilk girdiğimde 300 FPS yukarı zaman ilerledikçe düşüyor gibi. 5dkden sonra 120'ye kadar düşüyor.
yalnış anlamayın ama boş kasaya 1300tl verdim. psu suz corsair adam en iyilerden dedi. ayrıca ondan olsa titanfall2 de de kasar ama 144 fps sabitBana ısındığı için yapıyormuş gibi geldi. Kasanızın hava akışı yeterli olmayabilir.
Çok ısınmıyor ama 75 derece iyi bir değer cpu-z indirin orada mainboard olcak ona basın.Bana ısındığı için yapıyormuş gibi geldi. Kasanızın hava akışı yeterli olmayabilir.
Büyük ihtimalle Sicaktan ötürü frekans düşürüyor kart, kasa kapakgi filitre bunları çıkararak bir de
Şu da var minimum 650 Watt isteyen GPU'ya tam 650 Watt takmışsın! En az 700 Watt lazımdı PSU'nun gücü yetmiyor olabilir.
Büyük ihtimalle Sicaktan ötürü frekans düşürüyor kart, kasa kapakgi filitre bunları çıkararak bir de
Şu da var minimum 650 Watt isteyen GPU'ya tam 650 Watt takmışsın! En az 700 Watt lazımdı PSU'nun gücü yetmiyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.