2070S Palit mi Gigabyte mı?

• Konuyu başlatan Arvas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 4.670

Arvas

Centipat
5700 XT Gigabyte aldım geçenlerde ve 14 gün dolmadan iade ettim. Artık AMD tarafını tercih edeceğimi düşünmüyorum ekran kartı olarak. Şu iki karttan hangisini önerirsiniz?

Teknik olarak bilgim yok fakat görünüş itibariyle PALİT diyebilirim kesin net o daha iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece daha hoş görünüyor :)

RX 5700 XT çok güçlü bir ekran kartı F/P RTX 2060 fiyatına 2070S gücü veriyor ama sorun yaşayan çok. AMD iyi ekran kartı konusunda daha yeni olduğu için sürücüleri pek iyi değil, gelişmedi daha. Bana kalırsa, Gigabyte al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik olarak bilgim yok fakat görünüş itibariyle PALİT diyebilirim kesin net o daha iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece daha hoş görünüyor :)
Banada daha güzel göründü.
Gigabyte soğutması daha iyi. RX 5700 XT çok güçlü bir ekran kartı F/P RTX 2060 fiyatına 2070S gücü veriyor ama sorun yaşayan çok AMD iyi ekran kartı konusunda daha yeni olduğu için sürücüleri pek iyi değil, gelişmedi daha. Bana kalırsa, Gigabyte al.
Teknik servis olarak pek fark yok gibi iki marka içinde. Malzeme kalitesi olarak hangisi iyidir?

Palit videolarını izledim. Sıcaklık ve FPS olarak güzel. Gigabyte AMD kullandım ama sıcaklığı fazlaydı. Yinede Nvidia kartlarda soğutma nasıldır bilemem.

Palit videolarını izledim. Sıcaklık ve FPS olarak güzel. Gigabyte AMD kullandım ama sıcaklığı fazlaydı. Yinede Nvidia kartlarda soğutma nasıldır bilemem.
Gigabyte incelemesine göz gezdirdim değerleri iyi. Yinede kararsız kaldım biraz Palit daha iyi FPS veriyor testlerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı