2080 Super düşük FPS veriyor

Boşta ekran kartı %5 kullanımda 60 dereceye çıkıyor.
Kimse farj etmedi mi ya? Boşts gpu'nun 60° olması anormal değil mi?
Şu konuya cevao yazanlafın çoğu gereksiz soru sormuş mesela akttaki alıntı.
Kardeş FPS drop mu yaşıyorsun , işlemcini bilmem ama ram sende 8 GB takılı sanırım ,ram darboğazı olabilir
Fps normalden aşırı şekilde düşükken ram ne alaka?

Kimse farj etmedi mi ya? Boşts gpu'nun 60° olması anormal değil mi?
Şu konuya cevao yazanlafın çoğu gereksiz soru sormuş mesela akttaki alıntı.

Fps normalden aşırı şekilde düşükken ram ne alaka?
Bende anlamadım boşta 55-60 derece arasında çalışıyor, 10 saat oyun oynarken de max 65 oluyor. Değişik kart.

2K ya da 4K yapman lazım o zaman yük ekran kartına biniyor. Performansın artar. Bir de NVIDIA denetim masasında grafik istemcisi seçeneğini otomatik değil de ekran kartı yap otomatikte işlemciyi kullanıyor olabilir ekran kartı güçlü olduğu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
2k yada 4k yapman lazım o zaman yük ekran kartına biniyor performansın artar birde Nvidia denetim masasında grafik istemcisi seçeneğini otomatik değil de ekran kartı yap otomatikte işlemciyi kullanıyor olabilir ekran kartı güçlü olduğu için
Çözünürlük artınca fps mi artacak? Adam darbogaz oluyor demiyor fps'im az diyor sen gelmiş çözünurlük arttır diyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı