2080Ti Gaming X Trio Görüntü Bozukluğu

Servise götürdüm kartı değişim yaparsın sorun olmaz dediler. Umarım öyle olur. Bende olumlu olacağı yönündeyim o mantıkta ilerlersek kimse ikinci el almasın garantili diye. Bakalım hocam göreceğiz bilgi veririm tekrardan. Teşekkür ederim.
Ben de yarın ASUS'a vereceğim bozuk 2070'imi. Servis detaylarını paylaşır mısınız siz de buradan? Ben de açtığım konu üzerinden ASUS ile ilgili servis detaylarını paylaşacağım. Yani iki servisi kıyaslarız diye diyorum bir sorun olursa insanlara hangi markanınki iyi veya kötü diye bir çıkarım olur.

[QUOTE="Endlessfear, post: 4585250, member: 254557.

[/QUOTE
Vatan faturalı ürün ise değişim ya da iade kararı çıkarsa Vatan Bilgisayar sadece fatura sahibine ürünü iade ediyor. Başıma geldi. Mümkünse sadece servise yollayın onlar ile muhattap olun derim. Tekrardan geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Servispoint direk değişimi kendi yapmıyor form veriyor ilgili kurum bu ürün sorunlu değişim yada iade yapınız diye çok sıkıntı bu durum ikinci el vatan mali kimse almasın o zaman valla sacmaymis.
[/QUOTE]
Vatan Bilgisayar tarzı firmalar ikinci el ürün alımının önüne geçmek için bunu yapıyor. Çünkü böyle yapmadıklarında kendileri de farkında fiyat politikasından dolayı kimse özellikle o tarz firmalar dan ürün almaya yanaşmıyor.

Siz genelleme yapmaya devam edin. Benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir MSI kartta sorun çıkmadı. Yaşadım, yaşıyorum, gördüm, hâlâ da hayrını görüyorum. Benim tanıdığım, MSI kullanan bir sürü kişi var, hiç kimsenin şikayeti yok. Genelleme yapmayın. Diğer markalarda olmuyormuş gibi lanse etmeyin. Ben burda markanın fanboyluğunuda yapmıyorum. Bu tür ürünler şans işi, iyide çıkabilir, kötüde. Kalite kontrolden sağlam geçmiştir, kullanırken bozulmuştur. Kul yapımı, bozulmaz diye bir şey yok. İnsan da yolda yürürken düşüp, ölüyor. Kimse bana bir şey olmaz diyor mu? Genelleme yapmayın.

Bu kadar fanboy olmayın.

Ben fanboyluk yapmıyorum. Ama siz bütün ürünleri kötü, iyi değil deyip genelleme yaparak başka marka modelin adını vermeden, başka markayı kötüleyerek sağlam fanboyluk yapıyorsunuz.

Benim 2 tane MSI ürünüm durduk yere bozuldu bu da markanın ve ürünlerin genel anlamda kaliteli yapılmadığı anlamına geliyor bu fanboyluk değildir. Hem bu forumda hem de başka forumlar da MSI ürünleri artık önerilmiyor. İnsanların gözünde kalitesiz bütçesi az olan kişilerin tercih etmesi gereken bir marka halinde. Arkadaş ortamım da MSI ürünleri kullanan arkadaşlarım çok fazla fakat çoğu memnun değil bir daha bu markanın ürünlerini almam diyorlar. Adamlar ejderha logosu sayesinde dünya ürün sattılar özellikle Armor ve Gaming serisi ürünleri aşırı derecede kalitesiz. Bu arada fanboyluk yapsam bir markayı sürekli öneririm sürekli o markayı yazar dururum bur da ben onu yapmıyorum ama siz yapıyorsunuz.

Benim 2 tane MSI ürünüm durduk yere bozuldu bu da markanın ve ürünlerin genel anlamda kaliteli yapılmadığı anlamına geliyor bu fanboyluk değildir. Hem bu forumda hem de başka forumlar da MSI ürünleri artık önerilmiyor. İnsanların gözünde kalitesiz bütçesi az olan kişilerin tercih etmesi gereken bir marka halinde. Arkadaş ortamım da MSI ürünleri kullanan arkadaşlarım çok fazla fakat çoğu memnun değil bir daha bu markanın ürünlerini almam diyorlar. Adamlar ejderha logosu sayesinde dünya ürün sattılar özellikle Armor ve Gaming serisi ürünleri aşırı derecede kalitesiz. Bu arada fanboyluk yapsam bir markayı sürekli öneririm sürekli o markayı yazar dururum bur da ben onu yapmıyorum ama siz yapıyorsunuz.
Kul yapımı, bozulur. Sanki diğer markalar bozulmuyormuş gibi söylüyorsunuz. Forumda aratın şikayet olmayan başka marka, model var mı yok mu. Bende son 1 yıldan şimdiye kadar anakarttan ekran kartına kadar hepsini MSI aldım, kullandım. Hiçbirinde, hiçbir sorun yaşamadım. O zaman sizin yorumunuzdan yola çıkarsak bana göre de MSI markasının bütün ürünleri kaliteli ve sağlam oluyor. Sizin almış olduğunuz 2 ürün bozuldu diye markayı yada markaları kötülemeyin. Yaptığınız bu yorum kusura bakmayın ama çok saçma. Hadi fanboy olduğunuz markayı söyleyinde rahatlayın. Korkmayın adam dövmüyorlar. 2 ürün almış ikiside durduk yere bozulmuş, olabilir. Sanki diğer marka modellerde olmuyor. Geçmişte benim elimde 1 ay geçmeden 2 adet EVGA 1070 SC kart öldü. Şimdi EVGA kalitesiz mi oluyor. Tabiki de hayır. Şu anda kulladığım msı kartın yerine evga bulsaydım alacaktım, ama EVGA kartlar artık gelmiyor. Size göre kötü, kalitesiz olan; iyi sonuç almış, parasının karşılığını almış birine göre kalitelidir, iyidir. Genelleme ve fanboyluk yapmayın.

Son düzenleme:
@231981 @226261 arkadaşlar bende yorumumu yapayım bu tartışma sonlansın gereksiz bir hal almaya başladı. Her markanın her ürünü bozulabilir. MSI kötü diye genelleme yapmanın bende doğru olduğunu düşünmüyorum. Ben Asus kartta yolladım. Evga kartta yolladım. Elektronik ürün herşey olabilir. Zaten garantide bu yüzden var. Teşekkürler.

Kul yapımı, bozulur. Sanki diğer markalar bozulmuyormuş gibi söylüyorsunuz. Forumda aratın şikayet olmayan başka marka, model var mı yok mu. Bende son 1 yıldan şimdiye kadar anakarttan ekran kartına kadar hepsini MSI aldım, kullandım. Hiçbirinde, hiçbir sorun yaşamadım. O zaman sizin yorumunuzdan yola çıkarsak bana göre de MSI markasının bütün ürünleri kaliteli ve sağlam oluyor. Sizin almış olduğunuz 2 ürün bozuldu diye markayı yada markaları kötülemeyin. Yaptığınız bu yorum kusura bakmayın ama çok saçma. Hadi fanboy olduğunuz markayı söyleyinde rahatlayın. Korkmayın adam dövmüyorlar. 2 ürün almış ikiside durduk yere bozulmuş, olabilir. Sanki diğer marka modellerde olmuyor. Geçmişte benim elimde 1 ay geçmeden 2 adet EVGA 1070 SC kart öldü. Şimdi EVGA kalitesiz mi oluyor. Tabiki de hayır. Şu anda kulladığım msı kartın yerine evga bulsaydım alacaktım, ama EVGA kartlar artık gelmiyor. Size göre kötü, kalitesiz olan; iyi sonuç almış, parasının karşılığını almış birine göre kalitelidir, iyidir. Genelleme ve fanboyluk yapmayın.

Gereksiz uzatıyorsun. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı