20.400 lira bütçem var maksimum 21.000'e çıkablilirim. Önerilerinizi bekliyorum. 4060'lı sistem tavsiye ederseniz sevinirim.
20.400 lira bütçem var maksimum 21.000'e çıkablilirim. Önerilerinizi bekliyorum. 4060'lı sistem tavsiye ederseniz sevinirim.
1660'lı veya rxli sistemlere bakmanız daha iyi olur bütçeniz uygun olduğunda RTX 4060 ile bilgisayarınızı güncellersiniz.
Hocam GameGaraj'da bir iki tane bulmuştum aslında.
Bulabilirsem atayım.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
1660'lı veya rxli sistemlere bakmanız daha iyi olur bütçeniz uygun olduğunda RTX 4060 ile bilgisayarınızı güncellersiniz.
Hocam dikkatli bakarsanız indoo gibi markalar kullanılmış internetten parça parça baktığım markalar ASUS gibi markaların ondan fiyat farkı yaşanabilir.
Bu bütçeye 1660 çok düşük kalmıyor mu?
INNO3D aslında bilinen bir marka.
Hocam işin piiri değilim o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece fikirlerimi söylüyorum. Güven veriyorsa içinize düşünebilirsiniz. Benim yüzümden başınıza iş almanızı istemem.
Hocam o fiyata 4060 sistem bulmak biraz zor.2.el anca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.